bugün

uludağ sözlük ten atılma

açık konuşalım. uludağ sözlükte kanun nizam falan diye birşey yoktur. yönetim erkleri varolan kanunları uygularken nedense gevşek kalmaktadırlar. yönetimiz uyuyor mu reklamının öznesi olan yönetici portföyünü cizen zall ve saz arkadaşları nedense bazı vakitler kuralları uygulamada hatta osuruktan nem kapma olayında bir alman memuru gibi gibi fevkalade etkili olmaktadırlar.

kanunlar uygulanmadığı yerlerde kanunlar uygulanırsa diğer zamanlar koyvercilik yapılırsa ben art niyet ararım arkadaş. silinen entryler. çaylak olan yazarlar hatta silinen yazarların silinmesi adaletsizliğin daniskasıdır.

kişiye özel muamele sonunda kıyağa hepimiz karşıyız ama kişiye özel muamele yapılıp kişiye ceza kesiliyorsa buna da karşı olunması gerekir.

yoksa üç yaşındaki çocuğun yapmayacağı hataları yapan vizyonsuzluktan - hem de kasti vizyonsuzluk- aptala yatmanın ne yazık ki eşanlamlı örneği olan bu moderasyona da hak vermek haksızlıktır. moderasyonla ilgili başlıklara bakınız. yüzde sekseni memnuniyetsizlik kokuyor. bu memnuniyetsizlik kokan etnrylerin hadi diyelim yüzde onu hadi yüzde 90'ı haksız ama alayı da haksız muamelesi yapmak hatta görüp de görmemezlikten gelmek fevkalade bir aymazlıktır.

bu yüzden dolayı uludağ sözlük bir yerleşik yer olmaktan cadır kumpanyası muamelesi görmekte burdan bir cacık olmayacağını anlayan kişiler başka diyarlara koşarak kaçmaktadır.

üzgünüm haklıyım, oysa haksız olmayı o kadar çok isterdim ki.