bugün

tokat taki hain saldırıyı pkk üstlendi

şehitler bu ülkenin açık yarası. bıçağa, silaha lüzum yok ki kanatmaya. cımbız değse feryad ettiriyor bizlere. şimdi hakkari yi gördük, karakol bastılar, şırnak ı duyduk yol kestiler. dedik ki "lanet terör". ama bu şeytan merak ettiriyor işte insana, ulan bu tokat dediğin ankara ya iki saatlik yol. burnumuzun dibi.

bu ülkenin özel harp dairesi var, özel kuvvetler komutanlığı var, terörle mücadelesi var, askeri istihbaratı var, milli istihbaratı var, termali var, uydusu var, intikal eden timleri var, korucusu var. "nasıl oluyor da tokat da ben yedi can veriyorum ulan" diye isyan edesim geliyor. doğduk doğalı türlü oyun içinde oyun, senaryo içinde senaryo gördük biz.

ölenler şehit başımızın tacı eyvallah içimiz yandı, öldüren kim peki?

biliyor muyuz, hayır.

bunun adı terör suçu olmayanı idam ediyor, kimin terörü peki?

biliyor muyuz hayır.

belki ben çok cahilim, anlatsın bana bu ülkenin kuvvet komutanları, içişleri bakanı, mit müsteşarı, ben merak ediyorum arkadaş, nasıl oluyor da tokat a kadar geliyor bu iş.

madem ki bu pkk terörü, demek ki birilerinin ihmali var bu işte. neden tanrılar kurban, krallar kelle istemiyor o zaman, kimin hatası uğruna verdik biz yedi canı toprağa.

şüphe belki benim tek gerçeğim, şimdi şüphelerimden de şüphe ediyorum ben...