bugün

türkiye de iç savaş çıkacak olması

geri zekalı zihniyetin arzusudur. diyelim ki iç savaş çıktı ve kürdü türkü çatıştı, her yer kan gölü oldu, nice gençler öldü ve savaş bitti. eee sonra nolacak, kim kar edecek kim zarar edecek. zengin çocukları olayları bültenlerde izlemiş olacak, asker darbe yapıp olaya el koymuş olacak, avrupa kıçı ile gülecek, ölenlerin ardından gelen nesil daha da kindar olacak vb.

en kötüsü de çatışmalara katılmayacak olan emoların türkiye`ye hakim olması. *
olan yine çimenlere olur, ha ölecekleri de yazalım tam olsun;
1- sokakta polise taş atan çocuklar.
2- izmir de konvoya taş atan kız.

hacım; asker polis olayı izler bitince göstermelik göz hapsi ve mahkumiyetler oluşturur. cumhiriyet mitinglerine katılanlar da aaa çok feci demekle yetinir. serdar ortaç gibileri de gece kulüplerinde piç tayfaya iç çatışmayı hissettirmemek için kıvırtır. öcalan piçi yerinin darlığından sitem eder, dtpliler mecliste olayları kınar vb...

al sana 50 yıl geri gitmiş bir türkiye.

tablo da eksik şeyler var onu da savaşacak yiğitler tamamlasın. ne bileyim şöyle evlerinin önüne gelmiş tabutta yatan kardeşlerini düşünsünler.

not: savaş hiç bir zaman çözüm değildir. eee biz barış istedik o kadar açılım yaptık ama olmadı derseniz, ben de derim ki açılımı kim istedi diye yaptınız? şu avrupa, amerika illetini ne zaman ki bir kenara bırakıp özümüze bakarsak o zaman savaşa gerek kalmaz. bu millet bir darbeyi, bir savaşı kaldıramaz ve hak edemez.

yine de ülkem, vatanım, bayrağım, milletim adına hayırlısı neyse o olsun ama asla savaş olmasın...