bugün

23 eylul 2006 trabzonspor galatasaray maci

Liverpool maçında allah türk futbolunu ve galatasaray'ı korusun yorumunu yaptıran maçtır.. mevcut oyuncularının türkiye liginin bile altında vasat bir futbol sergilemesi hemen avrupada neler olacak dedirtiyor insana.. hadi hakan sukur , arda turan yine yapar yapacağını ama takımın gerisini çöpe atmak gerekmiyor mu.. bir galatasaray taraftarının liverpool maçından zerre umudu varmıdır onuda çok merak ediyorum.. trabzon çokmu kendini değiştirmiş yine aynı oyuncular yine aynı futbol kalitesi.. ziya doğan geldi takımı adam etti gibi söylemler duymakta güldürüyor insanı fabio capello olsan bir haftada bir takıma ne yapabilirsin... sadece futbolcular yeni hocayla birlikte hırslanırlar kaldı ki bu trabzon geçen haftada çıkışa geçti denirken berabere kalmadı mı.. galatasarayla , fenerbahçeyle , beşiktaşla oynayan takımlar mümkün olduğu kadar performanslarını zorlarlar zaten bu maçında özeti bu.. trabzon gibi bir takımda iyi motive olunca kaliteli oyuncularla kendini zorlayınca ortaya bu tablo çıktı... galatasaray'ın zaten karşı koyacak gücü olsa bu gerets denilen adamla çalışmaz... teknik direktör benim istemediğim futbolcu alıyorsunuz bakın bende bunu bu maçta oynatıyorum göründe eserinizi seyredin postası koyabilir mi.. değil galatasaray hangi büyük türk klübünde böyle bir restleşme yaşanabilir.. japonun oynadığı futbolun daha kalitelisini oynayacak düzinelerce adam var türkiyede bumudur galatasaray yönetimi..
adamı ön libero diye alıyorlar forvet arkası çıkıyor adamı oraya koyarsan tabi oynayamaz hakan şükür sağ açık oynayabilir mi buda onun gibi birşey.. boş yere yabancılara para veriliyor.galatasaray gibi maddi gücü kısıtlı bir klüp bile bu futboldan zerre anlamayan japona para akıtabiliyor. fenerbahce gidiyor sporting lizbon'un ailton gibi başa bela olmuş bir futbolcusuna 10 milyon euro veriyor.. tablo yine ortada.beşiktaş gidiyor aynı tip iki tane oyuncu alıyor birini klübede oturtuyor..
türkiyede bu transfer zihniyeti değişmediği sürece üç büyüklerin güzel futbol oynadığı bir lig seyredemeyiz hakkımızda hayırlısı olsun..
güncel Önemli Başlıklar