bugün
- insan olmaya ceyrek kala14
- nicki kısa olanın penisi küçük olur13
- haluk levent'i karalama kampanyası15
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- bir erkeği erkek yapan beş özellik12
- kadınları çekici yapan detaylar7
- haluk levent'e para emanet etmek23
- sözlük erkeklerimizin namsunun tehlikede olması5
- kaliteli insanı belli eden detaylar22
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi11
- kahve kokusu7
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi7
- true adlı yazarın sürekli beninle ilgilenin tavrı6
- velvet'in başı açık mı sorunsalı3
- ara sıra gelen motorcu dövme isteği6
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı9
- şeriatçının deve sidiğini birayla değiştirmek3
- velvet15
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir2
- imam hatipli kızların verici olması3
- hegelin memeler üstüne döylediği söz4
- cenaze evinin yemek dağıtması5
- yarrağı olan adamı bile özler olduk amk8
- gocu15
- tebliğ tarikatı3
- bugün hangi sözlük kızına şiir yazsam2
- haluk levent in gözaltına alınması4
- uysaljakoben11
- fusya semsiyeli yabanci29
- velvet birlikte kahve içmeye ne dersin3
- gizli artı oy veren melek4
- sanal oyunda travestiyim diye kandıran kız2
- yazarların en uçuk seks fantezileri12
- raikagetokatlayan11
- dolar'ın 47 tl olması10
- manifest grubu9
- klavye siyasetçileri5
- bu akşam bira içecek olmam2
- qr kod ile ödeme4
- 15 temmuz'a tiyatro diyenlerin hain olması3
- kapora3
- etkileyici film replikleri2
- erkeğin aldatması ile kadının aldatmasının farkı8
- true'nin bakir olması2
- diamond bosphorus5
- sürüden kazanmak2
- aday olma2
- parayı haluk oyu kemal'e vermiş tip5
yaradanına kavu$mu$ olmasına, hatta muhtemelen külliyen toprak olmu$ olmasına rağmen hala beni rahatsız etmeye devam eden merhum. geceleri filan aklıma dü$üyor mütemadiyen. aklıma dü$üyor dediysem öyle değil lan. hemen deği$ti bakı$ları bak hele $unlara. koskoca adamın nesi aklıma dü$sün lan benim? nekrofili ney bilmem ben. dümdüz bir adamım diyorum. straight diyorsunuz siz. neyse bir laf etmi$ bu bey amca fi tarihinde neymi$ i$te 'ya kimsenin yapmadığı bir i$i yapacaksın, ya da herkesin yaptığının en iyisini yapacaksın' diye. tamam güzel laf, didaktik, dinamik, tecrübe dolu, genç gazlayıcı bi mesaj filan ama önüne gelenin ağzında sakızlı gaymaklı kabak datlısı oldu ulan caanım aforizma.
bu da kafa be karde$im, susun artık, tekrar-u ahsenini sikeyim, yeter.
nerde ba$arısızlık abidesi, tuttuğu elinde kalmı$, paçasından yakasından cenabetlik akan bir dürrük var, bu laf ağzında it oğlu itin.
insaniyetli zamanına geliyor bazen insanın biliyo musun. kendini kurtarsın, alsın yürüsün niyetiyle alıyorsun kar$ına ' bak oğlum siktirtme bankasını, kapesesini. $öyle $öyle imkanların var, kimsede yok bu imkanlar, ufakdan ba$la, ilerde iyi egmek yedirecek bu sektör, hem kendi i$in olur la, el oğluna müdana etmezsin filan diye konu$uyorsun. oturduğu yerden dudağın sol tarafıyla bıyık altı bıyık altı gülerek doğruluyor yav$ak:
'baba iyi diyorsun da ortam çok kötü, çeşme ba$ları hep tutulmu$. hem o dediğin i$i yapan dolusuynan adam var piyasada. bizi bırakmazlar. hem ne demi$ vehbi koç: ya kimsenin yapmadığı bir i$i yapacaksın, ya da..
-dündar..
-ya da herkesin yaptığ.. he ne oldu?
-dündar, çe$me ba$ını sikeyim evladım, kli$eni, külliyatını sikeyim çocuğum.
sus.
bu da kafa be karde$im, susun artık, tekrar-u ahsenini sikeyim, yeter.
nerde ba$arısızlık abidesi, tuttuğu elinde kalmı$, paçasından yakasından cenabetlik akan bir dürrük var, bu laf ağzında it oğlu itin.
insaniyetli zamanına geliyor bazen insanın biliyo musun. kendini kurtarsın, alsın yürüsün niyetiyle alıyorsun kar$ına ' bak oğlum siktirtme bankasını, kapesesini. $öyle $öyle imkanların var, kimsede yok bu imkanlar, ufakdan ba$la, ilerde iyi egmek yedirecek bu sektör, hem kendi i$in olur la, el oğluna müdana etmezsin filan diye konu$uyorsun. oturduğu yerden dudağın sol tarafıyla bıyık altı bıyık altı gülerek doğruluyor yav$ak:
'baba iyi diyorsun da ortam çok kötü, çeşme ba$ları hep tutulmu$. hem o dediğin i$i yapan dolusuynan adam var piyasada. bizi bırakmazlar. hem ne demi$ vehbi koç: ya kimsenin yapmadığı bir i$i yapacaksın, ya da..
-dündar..
-ya da herkesin yaptığ.. he ne oldu?
-dündar, çe$me ba$ını sikeyim evladım, kli$eni, külliyatını sikeyim çocuğum.
sus.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar