bugün

rıdvan dilmen

türkiyedeki en iyi yorumcudur kendisi ve fenerli oldugu için kendisini çekemeyen bir kaç kişinin söyledikleri yüzünden de bu değişmeyecektir. neymiş efendim beşiktaş fenerbahceyle birlikte rıdvanıda yenmiş. bak sen? programın cogunu izledim ibrahim üzülmez'in sag ayagıyla yaptıgı ortayı kasıtlı bir şekilde oraya göndermediği lafı dışında(ki eger kasıtlı actıysa gider elini öperim dedi) beşiktaşla ilgili her lafı övgüydü. hakemi sadece iki pozisyonda konustu. penaltı ve ofsayt olan gol. o konularda da sonuna kadar haklıdır kendisi. ayrıca fenerbahceyi acaip bir şekilde eleştirdi. ben onun bu kadar fenerbahce alehine konustugunu görmemiştim. daha neyini tartışıyorsunuz ki bu adamın. doğru olan neyse onu söyledi.

ayrıca bir dediği bir dediğini tutmuyormus fink'i daha önce eleştirmişmiş şimdi o lafları yiyormus. ee kardeşim o haftalarda fink kötüydü eleştiriyordu, ne desin yani? eger kimseyi eleştirmeyecekse zaten bütün program boyunca susması gerekir. illaki birilerini eleştirecek. eskiden eleştirdiyse şimdi de övüyor bundan dogal ne var? messi bile eleştiriliyor yeri geldiğinde milli takımda yeteri kadar sorumluluk almıyor diye fink kimmiş.
© copyright 2005 - 2026