bugün

ingilizce küfürün küfürden sayılmaması

türk televizyon dünyasında, sigarayı sansürleyen, içki yasağı getiren, öpüşme sevişme gibi kavramların anuna koyan sevgili rtük'ün yapmış olduğu muhteşem atraksiyondur. bazen denk geliyor cnbc-e'de bir şeyler izliyorum, adam coşuyor. " shut the fuck up. motherfucker. son of a bitch, fuck you. " falan diye bir kaptırıyor, ben tv başında mest olurken, rtük o esnada 1960'lı yılların filmlerinde içilen sigaraları sansürlüyor.

tamam türkçe küfüre sansür var. neden ? çoluk çocuk izliyor diye. eyvallah. sigara ve içkiye, sevişmeye de yasak var. yine aynı neden. bir de artısı, aileler izliyor diye. iyi buna da tamam. lan peki neden tüm türkiye'yi cahil yerine koyuyor bu herifler ? ben şahsen 6 dil biliyorum, adam ne söylese anlıyorum. onu geçtim, hadise sadece cnbc-e'nin yayınladığı dizilerde değil. bazı salak türk dizilerinde ingilizce konuşmaya çalışan ve akabinde küfür etmeye kasan birçok dizi karakteri var.

burdan mtv türkiye'ye sesleniyorum, en yakın zamanda rammstein'ın pussy isimli klibini yayımlayın. senelerdir bu gençlik ; nez, petek dinçöz ve gülşen triosuyla heba oldu lan. böyle sansür olmaz olsun.