bugün

ülkücülerin pkk ya özenmesi

artık patlama noktasına gelmiş bulunan türk milleti'nin sabrını sınayanlar şunu iyice bilsinler ki...

1) vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı tehlikededir.

2) ankara hükümeti aldığı sorumluluğun gereğini yerine getirememektedir. Bu durum milletimizi yok olmuş gösteriyor.

3) milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.

4. maddeden sonrasını yazmak için son damlanın düşmesi beklenyor anlaşılan. bu millet eğer yaşanan bütün bu alçaltıcı rezaletlere sessizlik içinde bakıyorsa şerefinden ve vakarından susuyordur, korktuğundan veya pıstığından değil!

türkiye cumhuriyeti bağımszlık ve bütünlüğünü kaybetmek üzeredir. bir çok noktalarda kaybetmiştir.

bütün bu yaşananları aval aval seyreden ve bu rezalette mutlu olacak bir şeyler bulan düşük vatan düşmanı zihniyetler son damla düşüp bardak taştıktan sonra bugün sessiz sedasız duran türk milleti'nin kemalist, ülkücü, sosyalist, sağcı, solcu,işçi,çiftçi ve öğrenci demeden ayağa kalkarak kendisi için hazırlanan bu tabutu o hazırlayanların kafalarına nasıl geçireceğine şahit olacaklardır.

bu işin sağı solu kalmadı. vatan giderse sağın da solun da anlamı olmayacak. sosyalizme inanmış bir insan olarak bu yeniden milli mücadelede vatanını seven ve savaşmaya hazır olan herkese selam olsun. gerçek türk sosyalistleri bugün ülkücülerle aynı kaygıları taşımaktadırlar. bundan hiç kimse şüphe duymasın.

ulusal dip dalgası kabarıyor. bu milli uyanış birilerini fena halde tedirgin ediyor. emperyalizmin ideallerimizi kullanarak aklımıza vurduğu prangalar bugün türk milleti'nin boğazına sarılmıştır. bu prangaları kırıyoruz!

bu sessizlik kimseyi aldatmasın. bu ülkede 1919 yılının 19 mayıs günü de ses seda yoktu.