bugün

ben bu yazıyı ev sahibime yazdım

güzel fikir...

okur musun bu yazıyı? hiç sanmam. evinde internet var gerçi, o aptal kızların kullanıyordur ama muhtemelen bihaberdirler bu siteden. hatta ekşi sözlük ve klonları hakkında da hiçbir fikriniz yoktur.

olsun yine de söylemek istiyorum...

2 ay sonra kontrat süresi dolacak ve tekrar artış isteyeceksin kirada. hem de az buz değil, en aşağı 50 lira falan. kriz varmış, maaşlara zam gelmemiş, elektrik ve su tüketim bedelleri artmış... umurunda olmayacak. peki ben kabul edecek miyim? *hayır! avucunu yalayacaksın.

bi' kere ev ev değil ki; aldığın kiranın yarısını hak ediyor anca. en dandik malzemelerden koymuşsun ne varsa. duş zımbırtısı kaç kez elimde patladı. gevşek musluklar yüzünden deve yükü su faturası öder oldum. boyalar dökülüyor hem, bir şey yapıştırmaya gelmiyor. kapıları tam kapatabilmek için de üzerlerine abanmak lazım. bir de sürekli gürültü yapmanızdan bıktım, doğru düzgün uyuyamıyorum sayenizde. bağırmadan konuşabilmek gibi bir adetiniz yok sanırım? ne var ne yok diye kontrol emtenize de uyuz oluyorum. sanki terör yuvasına çevirdik evinizi. alt tarafı kırk yılda bir arkadaşlarımızı çağrıyoruz. çok mu bilmek istiyorsun ne yaptığımızı, buyur sen de katıl aramıza... *