bugün

sevgiliyle bayramlaşma sorunsalı

bir dini bayramı, ilk kez "in a relationship" medeni durumunda geçirecek ademoğlu'nun yaşaması muhtemel havuz problemidir.

eğer ki bu akşam yemekteyken kendisine restorantın lavabosunda cinsel birleşme teklif etmezsem, bayramı bu statüde geçireceğim; "in a relationship". ve bu benim ilk kez dini bir bayramı sevgilili olarak geçireceğim anlamına geliyor.

yukarıdaki paragraf, dini bayramların ilişki durumum üzerinde lanetli bir etki yaptığı gibi bir sonuç çıkarmış gibi oldu ama işin aslı öyle zaten. acayip manitacıyımdır. çok pis kız tavlarım; söyliyim.

bu şöyle bir şey aslında; "dini bayramlar" kümesi, "hayatım" kümesinin minicik bir alt kümesi kapladığı yer itibariyle. o yüzden çok dikkate almamak gerekir. almayın. ne çapkınım tanrım ya, kendimle gurur duyuyorum. öhm... neyse.

aklıma geldi az önce, nasıl bayramlaşacağız birbirimizle acaba, diye. çeşitli alternatifler üzerinde durdum fakat tatmin olmadım. konuyu hemen msn kamuoyu araştırmasıyla bilimsel platforma taşıdım. ve bazı sonuçlar çıktı. seçeneklerin detaylı analizleri ve nihai sonuç için ne yapacağını biliyorsun. bir satır atla. "sevgilinizle nasıl bayramlaşırsınız?"

- iyi bayramlar aşkım

ilişkide geçirdikleri süre minimum 2 sene bu tiplerin. günde birbirlerine ortalama 9876 kısa mesaj gönderiyorlar. henüz sevişmemişler ve önümüzdeki 40 yıllık süreçte de düşünmüyorlar.

- bayramın kutlu olsun

tamamen geçiştirme. kutlamış olmak için kutluyor. daha iyisini bulduğunda, sevgilisine anında tekmeyi basabilecek bir sevgili profilinin yapacağı eylem. aynaya baktığında zaman zaman sinirlenebiliyor bunu yapan şahıs.

- bayramın mübarek olsun

ak partili. bariz ak partili. "seninle sevişiyor, bara diskoya gidiyor olabilirim ama benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var" mesajı hakim. davos fatihi. tuzu kuru. şu hayatta ankaragücüne giden hiç bir şey yok. oh mis.

- Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun

nurcu. bildiğin badem bıyıklı, gözlüklü kum beji renkli kumaş pantolonu ve kareli gömleğiyle dimdik bir şakird. erkekliğin kitabını yeniden yazacak.

bu entry bitene kadar kararımı vermiş olacağımı umuyordum ama özellikle son maddede duygusallaştım birden, bacak bacak üstüne atmış otururken birden toparlandım ve,şol cennetin ırmaklarını söylemeye başladım.

o zaman bu eser, benden tüm fuck you james temasını kullananlara gelsin.