bugün

israil askeri olmayacağız diyenlere saldırı

1980 den sonra bu ne saldırıdırdır anlam vermek imkansız. "paralı eğitim istemiyoruz" diye haykıranlara linç.... "vatandaşımız gerekli tepkiyi gösterdi. Güzel bir tepki vatandaşımızın tepkisi.", "çocuklarımız ölmesin" diye haykıranlara linç "vatandaşımız gerekli tepkiyi gösterdi. Güzel bir tepki vatandaşımızın tepkisi." "abd, israil askeri olmayacağız" diye haykıranlara linç "vatandaşımız gerekli tepkiyi gösterdi. Güzel bir tepki vatandaşımızın tepkisi."........

1980 den sonra "işi zikir, katığı şükür, düşmanı fikir bir toplum" (hasan basri aydın) yaratmak için çok uğraştınız, okumadı insanımız, okumalarına izin vermediniz,tv girdi hayatlarına, falanca mankenin selülitleri şehitlerimizden daha önemli oldu 20 dk aldı haberlerde, boy boy resimlerini sergilerniz gazetelerde güzel kadınların yakışıklı erkeklerin, falanca topçu şu takıma şu paraya geçti, falanca popçu yeni aşkıyla yakalandı, semra kaynana kendine gelin buldu, ....... okutmadınız, okuduz. okuyanlar teröristti terörist oluyordu, okumadı insanımız onların yerine siz okudunuz dediniz ki "bunlar terörist". okumadı halkımız inandı size sonuç.... "oğlum ölmesin" diye haykıran anayı tartaklayan, "kardeşlerimiz ölmesin" diyen öğrenciyi linç etmeye çabalayan insanın oğlu dün afganistana, somaliye vb yerlere gönderildi ölebilirdi. bugün yine deniliyor ki biz "abd askeri olmayacağız" linç etselerde abd askeri olarak onların istediği bir yerde yanlışlıkla!!!!!! düşen bir bombayla ölmeyeceğiz.

"vatandaşımız gerekli tepkiyi gösterdi. Güzel bir tepki vatandaşımızın tepkisi." siz okuyun vatandaşımız yerine. şişirin bakalım nereye kadar sürecek.