bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir8
- reenkarnasyon4
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- s'i l v'e r m'i s t28
- pum pum çorbası7
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- uludağ itiraf12
- günaydın şarkısı2
- anın görüntüsü23
- tavuk budu3
- yörük kızı15
- sikişirken sigara içen kadın6
- kız düşürmenin kısa yolu15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- claudian clouds20
- zorunlu eğitim11
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- fusya semsiyeli yabanci26
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- command and generals2
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- devlet bahçeli9
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- nervio21
- yemeğe bulyon koyan insan7
- sarımsak yiyen kız6
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pandela 38
- serhat kılıç22
- türkiye13
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- tai lung45
- ismail kartal12
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- pizza6
- saraca098
- hoşçakal uludağ sözlük7
- şarapçının birden tayyipçi olması10
hastanede kaybolmuştum sabahın köründe kimsecikler yoktu, oysa tuvaleti arıyordum sadece. beyin tomografisi için sabahın 4'ünü layık görmüşerdi bana. neyse...
daha randevuma yarım saat vardı ama acayip çişim vardı * ve tuvalete gitmeliydim. fakat garip ki hastahanedeki bir çok yer kapalıydı. açık bir kapı bulup merdivenlerden aşşağıya indim ve yürümeye başladım, tavan oldukça alçaktı ve giderek alçalıyordu, ben gittikçe bir koku artıyordu, böyle garip değişik bir koku. neyse... yoluma devam ettim ve yan taraftımda nihayet wc yazan kapıyı buldum. ama bu yazı bir yazıcıdan çıkarılmış ve kapıya yapıştırılmış biçimdeydi, kıllanmadım açıkçası. kapıyı araladım ve evet ordaydı tuvalet! nihayet çişimi yapabilecektim. ama hemen yanında bir kapı daha vardı ve aralıktı, bir insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da meraktan sözü ne kada doğruymuş meğer. iteledim kapıyı itelememle o filmlerde gördüğümüz sahneyle karşılaşmam bir oldu. öylece kalakaldım. meğer koku morg kokusuymuş ve wc'de morgun wc'siymiş. çişimi falan unutup düşünmeye başladım. sonra üşüdüğümü hissettim, tüylerim ürperdi, korku filmlerindeki en çok korktuğum sahnelerden birinin karşısındaydım...
ve ancak eve gittiğimde çişimi yapabildim.
daha randevuma yarım saat vardı ama acayip çişim vardı * ve tuvalete gitmeliydim. fakat garip ki hastahanedeki bir çok yer kapalıydı. açık bir kapı bulup merdivenlerden aşşağıya indim ve yürümeye başladım, tavan oldukça alçaktı ve giderek alçalıyordu, ben gittikçe bir koku artıyordu, böyle garip değişik bir koku. neyse... yoluma devam ettim ve yan taraftımda nihayet wc yazan kapıyı buldum. ama bu yazı bir yazıcıdan çıkarılmış ve kapıya yapıştırılmış biçimdeydi, kıllanmadım açıkçası. kapıyı araladım ve evet ordaydı tuvalet! nihayet çişimi yapabilecektim. ama hemen yanında bir kapı daha vardı ve aralıktı, bir insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da meraktan sözü ne kada doğruymuş meğer. iteledim kapıyı itelememle o filmlerde gördüğümüz sahneyle karşılaşmam bir oldu. öylece kalakaldım. meğer koku morg kokusuymuş ve wc'de morgun wc'siymiş. çişimi falan unutup düşünmeye başladım. sonra üşüdüğümü hissettim, tüylerim ürperdi, korku filmlerindeki en çok korktuğum sahnelerden birinin karşısındaydım...
ve ancak eve gittiğimde çişimi yapabildim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar