bugün

mor gabriel

#5680943

nasıl bir ruh ve zihin yapısına sahip olduğunu anlamadığım bu zat, bu ülkede yaşayan kürt kökenli insanlardan "analarını getirmelerini" istemiş. utanmadan swh koymuş bi de sonuna. ben bu lağım kokan ifrazatı okuyunca, mide bulunduran bi sırıtışla kurbanına doğru yaklaşan o film karakteri geldi aklıma. kötü olan da bu ya; o bir film karakteri, bu adam gerçek!

sapkınlık ya hani mevzu; damacanayla münasebet kuran adamı bile anlayabilir insan, "içine doğduğu çevrede cinselliğini sürekli bastırmak zorunda kalmış, sonunda böyle patlak vermiş" filan diye açıklamalara girişebilir. lakin bu hastalıklı ruh halini açıklamaya hiçbir milliyetçilik martavalı, hiçbir insani değer yetmiyor. nasıl açıklıyacaksın; adam ağzında salya, yüzünde pis bi gülümsemeyle "istiyorum" diyor.

ben de diyorum ki;

hiç mi utanmıyorsun, sanal kahramanlık uğruna böyle aşağılık pozlar vermekten ey insan evladı. hiç mi farkında değilsin buradan nasıl gözüktüğünün? hiç mi düşünmüyorsun, "ya bu adamlar da benden aynı şeyi isterse?" diye. bu mu istediğin?

senin gibilere söylenecek daha fazla kelime yok bende. dileğim yüzündeki gülücüğün donmasıdır...