bugün

fetullah gülenin 22 yy en büyük bilim adamı olması

fetullah gülen'i aradım wiki'de karşıma şu çıktı.

--spoiler--
ord. prof. dr. fetullah gülen. ...doğmuştur, gezmiştir,... bla bla... üniversite yaşamı başarılı geçen fg, 'abi olmanın benlik algısı üzerindeki etkileri ve maklubenin faydaları' konulu teziyle tübitak yılın genç bilim insanı ödülünü kazanmıştır. sonraki yıllarda amerika'da 'cia ve abd'den alınan desteğin türkiye'deki yankıları ve abd yeşil kuşak projesi' konusunda bir çalışmaya imza atan ünlü bilim adamı ülkemizi yurt dışında çeşitli ülkelerde de temsil etmektedir. 'türkçe nin yabancı ülkerde tanıtılması ayağına abd nin piyonu olmak' konulu araştırması ile türkiye ve dünyada yankı bulan fetullah gülen evli ve iki çocuk... yok değil..

fetullah gülen son yıllarda araştırmalarını ağlamanın insan psikolojisi üzerindeki tahribatı ve algoritmaları üzerine yoğunlaştırmaktadır.

kendisi şu anda araştırmalarına kaynak bulmak için deniz feneri bilime destek bursu'nu almakta ve bilim ve teknik dergisi'nde darwin'in kapak yapılmasını sonuna kadar desteklediğini açıklamaktadır.

ünlü bilim adamı röportajlarında tek emelinin bilim ışığında ilerleyen bir toplum ve bilimin önünü kapatmayan nur dolu bir zihniyet yaratmak olduğunu belirtmektedir. kendisi şu anda 22 değil 32. gün'ün bile en büyük bilim adamı olarak bilim çevrelerinde takdir edilmektedir.
--spoiler--