akp hükümeti

müthiş destekçileri olan hükümet.

lan bir sürü veri veriyorum, devletin kendi oranları, kendi rakamları, kendi miktarları.

savunulurken şu deniyor "ülkemize çağ atlattıran hükümet" lan veri vermiştim ne oldu? onlara hiç dokunmazlar. hükümetlerine sağlam bir şekilde giydirilmiş, illa cevap verecekler. lan tamam ver cevabını da arkadaş, eşek yüküyle bilgi vermişim? de ki, şu şu oranlardan ötürü böyledir. ama eksik bilgi verme lan, ihracattan dem vurup, ithalata bulaşmamazlık etme!

şimdi verilen bilgilere bulaşsalar, kendiler de biliyorlar içinden çıkamayacaklar. kafa o kadar basıyor adamım ne yapalım? sen ben okuyalım, araştıralım, bir sürü bilgiyi öküzün önüne sunalım "al ulan bunu da ye" deyu, o hala amerika'dan ithal otunu yemeye devam etsin. zaten birden böyle araştırmaya başlamasın, şimdi bu verilere bulaşırsa aman ha muhalif olur, sistem hata verir.

hiç bulaşmayın siz. "üykemize çay atlatmışlaydıy." veya "üykemizi avyupa seviyesine çıkaymışyaydıy" de. bu öküze sorsan "lan sığır cinsi, müzakere sürecinde bile olmayan, daha dün avrupa'nın göbeğinde soykırım yapmış sırbistan bugün serbest dolaşım hakkı kazandı, hani 17 aralık 2004'te havai fişekli kutlama yapanlar?" desen "aaa abi sırbistan serbest dolaşım hakkı mı kazandı?" der.

he he avrupa'dayız, çağ atladık. afiyet olsun tosuncuk.