bugün

çıkma teklif etme teknikleri

Bu konu hakkında sözlüğümüzün bir girisi olmaması beni derinden yaraladı sevgili okurlar. Dolayısı ile, sözlüğümüz için elzem olan bu eksiği, hemen bir teknik ile kapatma çabasına gireceğim.

erkek hayvanının en çok zorlandığı mevzuya bir açıklık getiren harekatlar bütünüdür. efendim elde hazır kıvama getirilmiş ve bir güzel tanışılmış bir kız varsa... bu kısım önemli öyle brad pitt neyin kadar yakışıklı değilseniz direkt çıkma teklifleriniz afedersiniz ama baş parmak orta ve işaret parmak kombinasyonu ile karşılanır.

çıkma teklifi anları oldukça özel ve zorludur. bunlardan şahsıma münhasır en sevdiğim taktiğimizi siz değerli sözlük okurlarıyla paylaşacağım.

efendim, önceden tanışılmış ve kıvamı yerinde olan kız kişisine ulaşıyoruz. gerek yüz yüze gerek telekominikasyon yoluyla olsun görüştüğümüz kıza nihayetinde çıkma teklifi edeceğimizden, reddetme riskini sıfıra veya en aza indirgememiz çok önemli. bu arada teklif edecek olan erkek, alacak olan kızsa mutlaka ve mutlaka reddetme riski vardır, bu kız kısmısının sağı solu yoktur. zira öne ve arkaya doğru genişler bunlar. hihihi komik esprilerimizden birini daha yaptıktan sonra, icraata geçelim:

kıza yakınlaşıyoruz (veya arıyoruz, msn, feysbuk etc.) önce halini hatrını soruyoruz, efendim son gördüğümüzden beri nasılmış neler yapmış, bu çok önemli, zira kıza onun sorunlarıyla ilgilendiğimiz imajını vermeliyiz bir kereye mahsus olmak üzere, anası ne demiş, babasıyla neetmiş, çarşı da ne görmüş kaç paraymış, bıkmadan dinliyoruz, olur da bıkarsak telefonu bir kenara koyuyor, içimizden 30 a kadar sayıyor, sonra alıp " hı hı yaa.." deyip telefonu bi 30 saniye daha kenara koyarak, bu süreyi geçiştirebiliriz. sonucta kız anlatıp bitirince, zamanın bizim için geçmediğini, sürekli dalgın olduğumuzu filan söylüyoruz, kız büyük ihtimalle - aaa noldu?" filan diyecektir, orda pat diye ( - seni özledim anam ondan dalgınım ) filan demiyoruz, sabrediyoruz, ve (- işte ne bilim ) filan deyip geçiştiriyoruz, o arada kıza boş vakti olup olmadığını, eğer varsa kendisine bir kahve ısmarlamak istediğimizi söylüyoruz, bakınız kahve önemli, hem kırk yıl hatırı var hemde olaya ciddiyet katar. kız o ana kadar telefonda (veya yüzyüze) genelde konuşan kendisi olduğundan , ilk ihtimal vicdan azabı duyar, 2inci ihtimal size daha çok anlatmak, afedersiniz kafanızı skmek ister ve çıkma teklifinizi kabul eder.

efendim buluşma yerine gitmek, orada erkenden bulunmak çok önemli, hafif parfüm sıkıyoruz, kendine bakma veya bakıyormuş gibi görünme (!?) çok önemli, bir kereye mahsus tırnakları filan törpüleyebiliriz, dişleri fırçalarız, kızlar bu tip şeylere çok dikkat eder. onu sevgili yapana kadar köprüsünden geçeceğiz efendim.

bir sonraki aşama sevgili olma isteği kısmıdır, o ana kadar kibar oluyor genelde kızı dinliyor, elimizden geldiğince onla aynı fikirde oluyoruz. haydi aslancıklarım biraz pc nin başından kalkın da şu taktikleri uygulayın, hadi bakim asosyallerim benim...