bugün
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik14
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- youtuberların ideolojileri6
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz41
- sosyal medya toplumun baş belasıdır5
- bedellici erkekle evlenir misiniz4
- 21 yy da osmanlı'yı övmek3
- şafak saymak3
- balkonda beyaz atletle oturma keyfi6
- kravatlı yobaz2
- arkadaş2
- flörtöz erkek iticiliği12
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- istanbul'un naif hafızasının ressamı acemyan3
- pazar sabahı3
- anın betimlemesi2
- sabahları nefret edilen şeyler7
- sabah aynaya bakarken akıldan geçenler5
- dibek kahvesi2
- pazarcıların seçtirmemesi5
- anın görüntüsü21
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- yazılımcıların flört edememesi4
- bir insanı tanıma yöntemleri3
- arap ve pers ismi koymak2
- sadece pkk'yı kafaya takan çakma vatansever2
- islamda namaz yoktur14
- ben üşümem6
- yaşam enerjisi veren şeyler4
- öcalan karı da istiyor akepelilere müjde4
- bol tereyağlı iskender7
- kurtlar vadisi doğu türkistan2
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- boyumun 2 cm kısalması28
- millet açken bebekkatiline villa yapan akepe4
- gecenin şarkısı10
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- bir şeyler söyle5
- evde x yapabilirsiniz2
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması6
- biber salçası2
- ellerim bos gonlum hos7
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- kızlar bakar mısınız13
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı4
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler5
- okan buruk13
- troy kart2
yaklaşık bir hafta önce izmir de bakire kiz yoktur iddiasi başlığı için bir derdim var hedesinden yaptığım şikayete ( başlığın silinmesi gerektiği yönde bir şikayetti ), aşşağıdaki cevabı vermiş moderatöre sahip moderasyondur...
moderator- öncelikle ilginiz ve tespitiniz için teşekkür ederiz. iddiası adı altında açılığı için başlıkla alakalı bir yaptırım uygulamayı düşünmüyoruz izmir de bakire kız yoktur olsaydı başlık, o zaman işem yapardık. ancak bu da demek değildir ki şimdi 81 ili dizip de bakire değildir diye başlıklar açılsın.
(24.06.2009 17:37)
yani moderatör diyor ki, "... iddiası" olduğu için formata uygun bir başlık ama 81 ilin kızlarını sol frame e taşımayın tabi, fakar izmir li kızlar için çok geç.
bu cevabı aldıktan sonra karşılık olarak şöyle bir şey yazdım:
Cavit - 81 il dizilmesin de izmirin ne günahı var bana açıklayabilir misiniz?
(24.06.2009 18:03)
ve karşlığı şu oldu:
moderatör - başlığı açana sormak lazım sayın yazar.
(24.06.2009 18:05)
demek ki bursa lı erkekler yumuşaktır iddiası, istanbul un kızları kaşardır iddiası, müdürler ibnedir iddiası gibi bir yığın saçmalık serbest sözlükte. bugün bunu öğrenmiş olduk...
edit: an itibari ile moderasyon yukarıdaki konu hakkında gerekli işlemleri yapmıştır. başlık engellenmiş ve adı değiştirilmiştir. nihayet çizilen karizmayı toparlamışlardır. ancak bu entryi silmeyişimin nedeni, başka yazarların da bu tip başlıklarla karşılaşmaları halinde neler yapabileceklerini bilmeleri içindir. teşekkürler moderasyon ve teşekkürler konuya duyarsız kalmayan değerli yazarlar...
moderator- öncelikle ilginiz ve tespitiniz için teşekkür ederiz. iddiası adı altında açılığı için başlıkla alakalı bir yaptırım uygulamayı düşünmüyoruz izmir de bakire kız yoktur olsaydı başlık, o zaman işem yapardık. ancak bu da demek değildir ki şimdi 81 ili dizip de bakire değildir diye başlıklar açılsın.
(24.06.2009 17:37)
yani moderatör diyor ki, "... iddiası" olduğu için formata uygun bir başlık ama 81 ilin kızlarını sol frame e taşımayın tabi, fakar izmir li kızlar için çok geç.
bu cevabı aldıktan sonra karşılık olarak şöyle bir şey yazdım:
Cavit - 81 il dizilmesin de izmirin ne günahı var bana açıklayabilir misiniz?
(24.06.2009 18:03)
ve karşlığı şu oldu:
moderatör - başlığı açana sormak lazım sayın yazar.
(24.06.2009 18:05)
demek ki bursa lı erkekler yumuşaktır iddiası, istanbul un kızları kaşardır iddiası, müdürler ibnedir iddiası gibi bir yığın saçmalık serbest sözlükte. bugün bunu öğrenmiş olduk...
edit: an itibari ile moderasyon yukarıdaki konu hakkında gerekli işlemleri yapmıştır. başlık engellenmiş ve adı değiştirilmiştir. nihayet çizilen karizmayı toparlamışlardır. ancak bu entryi silmeyişimin nedeni, başka yazarların da bu tip başlıklarla karşılaşmaları halinde neler yapabileceklerini bilmeleri içindir. teşekkürler moderasyon ve teşekkürler konuya duyarsız kalmayan değerli yazarlar...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar