bugün

anti kezbanizm

akh'nin açılımıdır.

öncelikle, anti kezbanist hareketininin doğuşunu hazırlayan faktörler:

kezban: ülke sınırları içinde çokça karşılaştığımız, genellikle ezikliği ve türlü kompleksleri yüzünden çevresindeki erkeklere fantastik perspektiflerden bakan, sürekli ağlayan, mutlu olamayan ve mutlu olamadığı gibi çevresindeki insanları da mutsuz etmeyi misyon edinen, kukusu nedeniyle kendini üstün gören ve bu yüzden gülünç triplere giren hanımkızceğimizdir.

karakteristik özellikleri;

genellikle seks yapmazlar, yapan küçük bir kısmı ise dişlerini sıkarak ve titreyerek orgazm olur, dünya ortalamasının altında bir güzelliğe sahip oldukları için sinir krizi halinde gezerler.
zengin değillerdir ve zamanının büyük bir bölümünü pencere önünde ya da salonda komşularıyla dedikodu yaparak geçirirler.

gizli kezban: bu tür, dudağının üstünde benle, götünde şalvarla görülmez. tam tersine kot pantolonlarla, askılı bluzlarla ve çakma ayakkabılarla kendilerini kamufle eder; fakat doğallıktan uzak makyajları ve saçlarına yaptıkları estetikten mahrum inanılmaz şeylerle (bkz: kavruk kara ten ve sapsarı saçlar) hemen kendini belli eder bu tür. uzun boylu, özgüven sahibi, alımlı, asaletli, kültürlü ve zengin kadınlara (yerim onları ben *) özenirler. kendilerine sadece aynı veya farklı köylerden gelen kavruk tenli abazanların ilgi göstermesine çıldırırlar. çok tehlikeli olur bu türler; ama kısa bir süre su götürmez kesin gerçeğin farkına varırsınız.

anti kezbanizm, sosyal hayatı ve aile hayatını kezban tehlikesine karşı korumayı ve onları uyarmayı esas alır. medeniyetin ve yükselişin önündeki en büyük engel olan kavruk kezbanlara yaptırım uygulamayı talep eder.