bugün

kadınların erkekleri taklit etmesi

erkek olarak kimi zaman çok güzel olan durumdur. Kız arkadaşınız, normal kız arkadaşınız vs. Kadınların genelde zaman geçirmek için yaptığı hemen hemen hiçbir şey yoktur. Var olsa da işe yarar pek bir şey yoktur. Şimdi sizin en yakın arkadaşınız kadınsa veya da bir sevgiliniz varsa bu dişi kişisinin iyi bir şekilde playstation oynaması, Film seçimlerinde erkeksi davranması, bunun yanında yiyecek seçimlerinde erkeksi davranması keza az biraz küfretmesi veya da küfürü tolere edebilmesi ne güzel size erkeklerle eğlendğiniz kadar güzel zaman geçirtecektir.

Kadınlar tamamıyla ince zarif, kırılgan, zart zurt yaratıklar olmamalıdır. Ne lan bu Yok ben salata yerim, yok o film mi çok iğrenç, yok ben o oyunu beceremem, yok ben araba kullanamam sinirlerim kaldırmaz.

e be güzelim yemek dediğin en güzel yemek, Oyun dediğin altıüstü üç tuşa basıp el göz koordinasyonu, film dediğin sanat, araba kullanmak dediğin kendine güven.

bunları sadece erkekliğe endekslemek veya da kadınlığın o narin yapısına yakıştıramamak erkekleri veya da kızları yetiştirenlerin de kadın olduğunu unutmaktan kaynaklanır.