bugün

ben seni sevişmek için sevmedim

şimdi var böyle erkekler bu lafı eden. açıkcası pek gerçekçi bulmuyorum bu kerataları. porno sektörü milyar dolarlık iş hacmine kavuşurken kuzey rusya petrollerinin de ciddi anlamda değer kazanması sevişmek istemeyen türk erkeği modelini ciddi biçimde darbe vurdu. bunun yanında kızlarımız artık daha bir güzel. mesela dün gece plajyolu'na doğru minibüsde yol alırken kırmızı dantel işlemeli tangalı kızlar gördüm. eskiden kocaman beyaz bir külottu bunlar.

böyle toplum yarası olmuş olayları biri gelip açık açık anlatınca tüh kaka sana oluyor. belki sözlüğün güzel çıtır kızları beni sevmiyor olmasının yanında böyle terbiyesiz açıklamalardan pek hoşlanmıyor olabilirler. ancak ben sizi sevişmek için sevmedim.

eskiden daha az seks yapılıyormuş. aslında değişen tek şey seks yapılan yaşın gittikçe aşağılara düşmesi. ciddi sıkıntı. atıyorum eskiden hatunlarımız 21 yaşında sekse çılgınlarcasına kendisi kaptırmış bir pozisyona gelmelerine karşın günümüzde bu 17 civarına düşmüştür. zaten 17 22 yaş arası kızların denge damarı kopmuştur. yaş düştüğü için dolayısıyla daha çok seks yapılır konumuna gelinmiştir türkiye'de. bunda prezervatif firmalarının payı büyüktür. exxon'un da bu işin içinde olduğu söylentiler arasında.