bugün

19 mart 2009 galatasaray hamburger sv maçı

skoruyla ezikleri sevindirmiş, rüyasında bile kupa alması mümkün olmayan bir takıma gönül vermiş bebelerin şu aralar zevkten kendilerine parmak atmalarına neden olan azap.

sadece arzularla yol alınmaması gerektiğini gördük. evet türkiye ligi şartları için yapılabilecek en sükse transferle yola çıkıldı. harry kewell transferini öğrenince 7. okuyuşuna rağmen hâlâ olayı idrak edemeyen fenerli bilirim. ama ya yönetim? sene başında her yönüyle yetersizliği belli olan skibbe'yi neye güvenerek getirirsin takıma? geçen sene onun takımından fark yedin diye mi? kaprisleri oynayanlara neden müsamaha gösterir ve daha da iğrenci resmen kendi getirdiğin teknik direktörü oyuncularına "ezdirirsin"? hangi kulüp yönetimi sorgusuz sualsiz teknik direktör yardımcılarını kapı dışarı eder? skibbe'nin gideceğini herkes anlamıştı, böyle bir ortamda istikrarın kaç harfinden bahsedilebilir?

ek olarak nedir bu büyük futbolcu = büyük teknik direktör takıntısı? olmuyor kardeşim, hagi'yi de getirdiniz siz bu takımın başına. elinizde işi ciddiyetle bilgi birikimle yapacak kurt adamlara verecek paranız yoksa ne diye durursunuz daha?

eski jenerasyon öldü, bunu neden görmek istemezsiniz? hasan şaş'ı ben real madrid'e gömdüğü golle hatırlamak istiyorum artık. bugün dakika 89'da öküz olsa öyle bir vuruş yapmayacak adam olarak değil.

geçen hafta sana spiker "meira'yı elden çıkardınız böyle bir ortamda" diye lafa girince sen o karizmatik sesinle "elden mi çıkardık?" diye tersledin, e yalan mıydı? 2 milyon euro kâr ettin de bugünkü camianın yürek dolusu acısını karşılayacak mı bu para? nereden geliyor bu "takım 11 kişidir, gs'de herkes her yerde oynar aslanlar gibi" fikri? sırlar dünyası mı lan bu, dua et yüreğini koy çık kazan. kapasite diye bir şey var, kadro diye bir şey var. en büyüğüm ben denilerek "en büyük" olunmaz polat başkan !!

son olarak guerrero eğer ibneyse kendisine bu akşam sayısız gönüllü saksocu elde etti bu ülkede. hadi gidin tapının onlara! ne başarınız var ki rakibinizin başarısızlığıyla zevk alıyorsunuz? neden beşiktaşlılar değil de siz? neden trabzonlular neden sivaslılar değil de siz? evet 4 harfli, aynaya bak şimdi. sizinle aynı havayı solumak bile bir işkence.

"teşekkürler" kewell, teşekkürler baros, teşekkürler arda ve diğerleri...biz milli kalecisini jipinin içinde döven taraftarları (!) da gördük, asla onlardan olmadık, olmayacağız da...