bugün

bitefight

sınırlı html-text arabirimiyle basitliğinden ve tekdüzeliğinden oyuncularını kurtarmak adına yeni silahlar ve tuhaf şans faktörlerinin (rassal mı demeli?) eklenmekte olduğu ogame-türevi. temizdir, nettir ve hissederek oynadığı iddia eden adamlara üst üste maç kazandırır.

nereleriyle neyi hissettikleri anlaşılmasa da, ufak scriptler yazarak sürekli başında olma ihtiyacı giderilebilir. söz gelimi, siz mışıl mışıl uyurken, 0:10:00 + x saniyede ava çıkabilir (x değişken bir saniye değeri, diyelim ki 0s'den, 50s'ye kadar olan asal sayılardan herhangi biri) her avınızdan 500 - 700 altın kazanabilirsiniz.

benzer şey mezarlık çalışmaları için de geçerli.

oyunda kaş kaldırtan tek taraf, proxy üzerinden multi yaparak oyunu şekerlendirebilecek kullanıcılar. günümüzde tarayıcılar çok gelişti ve her adres için farklı proxyler kullanacak şekilde ayarlanabiliyorlar. sonuçta, kim neyi anlayacak?

zamanla, henüz 5. 6. kademede olmasına rağmen binlerce altını olan adamlar görüyorsunuz av arayışlarınızda. ve bu adamlar nasıl beceriyorlar sürekli "henüz çok yorgun" oluyorlar. nasılsa.

reklamlardan kurtulmak için premium olmaya da hacet yok... sonuçta, googlesyndication'a hosts üzerinden ufak bir yönlendirme tüm acıları giderecek bir çözüm olabiliyor.

yine de, günde beş saat av ve 15dk'da bir saldırı yapabilmek için, para vermeye değer mi?