bugün

akp nin türkiye yi bölme planı

1.rte' ye inanan ve inanmayan sorunsalı;
kuzey ırak' ta mehmetçiğin başına çuval geçirilirken sesini çıkarmayan, annan planı dayatılırken bir ki üç tıp oynayan, ancak yerel seçim öncesi davos' ta rüzgar yapmayı çok iyi bilen bir başbakan..kendisine inanan ve inanmayanlar arasındaki farkı iyice açmış, ve inanç konusunda bir bölme yaşatmıştır.
2.türbanlı-türbansız sorunsalı;
türbanlıların hiçbir şekilde sorununun olmadığı zamanlar, * türbanlı arkadaşlarımız üniversitelere serbestçe girip, sadece fakültelerine başları kapalı giremediği zamanlar, abuk sabuk yıllar süren gündem oluşturup ülkeyi türbanlı türbansız konusunda bölme yaratmıştır.
3.türk-kürt sorunsalı;
çanakkale' de omuz omuza savaştığımız kürt kardeşlerimizle aramızda sorun yokken demeyelim ama en azından bu kadar azılı sorunlar yokken, kendi eliyle trt 6' yı kurarak üstüne yetmezmiş gibi kanalın açılışını kürtçe yapması. halbuki biz gerizekalıyız ki bunlar olduktan sonra kürtler üniversitelerde özerk bölüm istemeyecek, mecliste kürtçe konuşma yapmayacak..
armutuz biz ki kürtlere tanınan bu imtiyazları yarın bir gün boşnaklar, gürcüler ,çerkezler istemeyecek..
4.dinci-dinsiz sorunsalı;
sadece kendi parti ve partilisinin allah'ı bildiğini, kul hakkını savunduğunu ve dinin gereklerini yerine getirdiğini savunan bir başbakan.. oysa ki chp'lisi, mhp'lisi, dsp' lisi kafir yada dinsiz yada münafik değilmi?
oysa ki kul hakkını bilen bir başbakan kendi oğluna gemi(cik) ler almayı yada oğluna sarraf dükkanı açıpta altından kdv yi kaldırmak isteyen bir başbakan..ve kul hakkı..
ya da kul hakkını şöyle de yorumlayabiliriz.. cemil çiçek gibi yoldaşının(!) kızının kpss sınavına girmeden devlet dairesinde üst düzey görev alabilmesi ancak ahmet, mehmet kardeşimin kpss' den sağlam puan alabilmek için g.tünü yırtması..
ya da şöyle yorumlamak istiyorum ben; yoldaşı(!) melih gökçek'in hesap açıklarını kapatan veysel karani diye bir doğalgazcı arkadaş vardı unutmadık değilmi? hani bu arkadaş gökçek' in hesaplarında yaptığı usülsüzlükleri profesyonelce kapattığından dolayı hiçbir mühendislik bilgisi olmadığı halde ankara doğalgaz' ın genel müdürlüğüne getirilmişti ve sonrasında yılbaşında doğalgazdan zehirlenerek ölen yavrularımıza ne güzel seslenmişti!
5.pkk ve sonrası sorunsalı;
yorum yapmıyorum, küfür etmek istiyorum..
akp ananla beraber, başbakanınla beraber, melih gökçek' inle beraber,cemil çiçek' inle beraber, şaban dişli gibi, dingil fırat gibi siktir git artık..bölme ülkemi, yazık etme bana..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar