bugün

ekşi sözlüğün diktatörlük tarzi yönetilmesi

doğu söze ne denir, saygıyla şapka çıkartılır..

ekşi muhalefet yapma kisvesi üzerinden vatan hainliği yapan bir takım tayfanın yuvalandığı ve fakat bunu çaktırmadan yapan destekleyen bir yönetimin hakim olduğu bir platform. işte tam da bu yüzden işlerine gelmeyeni sorgusuz sualsiz uçuruyorlar. çünkü koro halinde bir linç kültürü, ve yine koro halinde bir devlet düşmanlığı ekşi sözlük tabanının bir kısmını oluşturuyor. onu besleyen asıl kaynak bu. bu kadar net bir analizi başka yerde göremezsiniz. buna nasıl kani oldum derseniz: bir gece sırf oturdum, dhkp/c militanlarını savunan Çağdaş hukukçular derneği ile ilgili tüm enrty leri okudum. hemde hiç üşenmedim. tek tek. dehşet verici. herifler bildiğin teröristlerin propagandasından tutun da arka çıkmak kollamak savunmak desteklemek v.s. adına ne varsa hepsini sergilemişler ve hepsi de yazar hala. bilmem anlatabiliyor muyum. ekşi sözlük bu işte. esas gözlerden kaçan ve sakladıkları bu. ben bulur muyum, evet bulurum. eşkare çünkü. gizli saklı değil. başlıklar hala duruyor. sana bana gelince sorgusuz sualsiz yargısız infaz yapıp yazarlıktan uçuran ekşi yönetimi bu herifleri hala bünyesinde barındırıyorsa bil ki bunlar işbirliği halindedir. bak daha henüz kürd milliyetçiliği maskesi altında Kürdistan heveslisi demli/PKK lıları söylemedim. onlar ötekilerden çok daha fazla. bunların ve benzerlerinin hepsi muhalefet şemsiyesi altında kamufle olmuşlar baktığın zaman göremiyorsun ama biraz deşeleyince ne bok olduklarını anlıyorsun. evet..
© copyright 2005 - 2026