bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- reha muhtar25
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- koca2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- elit olmak için gerekenler13
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- ona bir şey söyle16
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tek arkadaşının olmaması10
The Hollowing
Sayfa 1:
Her şey hayallerle başladı. Sabahın erken saatlerinde nefes nefese kalmama neden olan canlı, kabus gibi görüntüler.
Bir rüyada, kan kırmızısı bir ayın altında boş bir tarlada duruyordum. Bir figür bana yaklaştı - uzun boylu, zayıf, derisi kemiklerinin üzerinde çok sıkı gerilmişti. Gözleri yoktu ama bakışlarının buz parçaları gibi içime daldığını hissedebiliyordum.
Ağzını kıpırdatmadan konuştu: "içi boşalacak."
Kelimeler uyandıktan çok sonra bile zihnimde yankılandı. Onları silkelemeye çalıştım ama oyalandılar, kafasımın arkasında sürekli bir uğultu vardı.
Sayfa 2:
Ertesi gece, rüya geri döndü. Bu sefer rakam daha yakındı. Bükülmüş kökler gibi parmaklarla uzandı ve şakağımdan köprücük kemiğime kadar bir çizgi çizdi.
Çığlık atarak uyandım. Tenim bana değdiği yerde buz gibiydi. Aynaya baktım, bir işaret görmeyi bekliyordum ama hiçbir şey yoktu.
Hariç... Bir şeyler ters gidiyordu. Yansıma tam olarak doğru değildi. Sanki başka biri arkamda duruyordu, varlığı ulaşılamayacak bir yerdeydi.
Sayfa 3:
Günler haftalara dönüştü ve rüyalar daha sık hale geldi. Her uyandığımda kendimi evin farklı bir yerinde bulurdum. Hatta bir keresinde kendimi dışarıda, nemli çimenlerin arasında çıplak ayakla dururken buldum.
Rüyaları kaydetmeye başladım. Yatmadan önce telefonumla konuşurdum, bir şey olursa kanıtım olacağını umuyordum.
Bir gece yine bu figürü hayal ettim. Bu sefer sadece cildimde bir çizgi çizmekle kalmadı, başparmağını bana bastırdı. Baskı çok büyüktü ve uyandığımda başparmağının olduğu yerde küçük bir girinti vardı.
Sayfa 4:
Bir doktora görünmeye karar verdim. Testler yaptı, sorular sordu, bana bazı haplar reçete etti. Ama hiçbir şey yardımcı olmadı.
Bir gece fısıltı sesleriyle uyandım. ilk başta, sadece zihnimin bana tekrar oyun oynadığını düşündüm.
Ama sonra onları gördüm - yatağımın dibinde duran bir grup figür. Hepsi aynıydı: uzun boylu, zayıf, derileri kemiklerinin üzerine çok sıkı gerilmişti.
içlerinden biri uzandı ve başparmağını alnıma bastırdı.
Sayfa 5:
Farklı yerlerde uyanmaya başladım - sadece evimde değil, dışarıda da. Kendimi tarlalarda, ormanlarda, hatta bir kere evimden kilometrelerce uzakta bir yolun kenarında bulurdum.
Her seferinde cildimde yeni bir iz vardı - figürlerden birinin başparmağını bana bastırdığı küçük bir girinti.
izler beni değiştirmeye başladı. içim boşalmış gibi hissettim, sanki uyurken benden bir şey alınmış gibiydi.
Sayfa 6:
Rüyaları ve figürleri araştırmaya başladım. Kütüphanede tozlu rafların arasına gizlenmiş eski bir kitap buldum.
Buna "The Hollowing" adı verildi. insan bilincinden beslenen varlıklardan bahsediyordu. Uykunuzda size fısıldarlar, sizi tüketirken iz bırakmak için başparmaklarını cildinize bastırırlar.
Son pasajı artan bir korku duygusuyla okudum:
"Bir kez işaretlendikten sonra içi boş olacak. Süreç ilk başta yavaştır - yorgun ve uzak hissedeceksiniz. Ama sonunda, çok geç olduğu bir nokta geliyor."
Sayfa 7:
Rüyaları durdurmak için elimden gelen her şeyi denedim - haplar, ritüeller, hatta uyku yoksunluğu.
Ama hiçbir şey işe yaramadı. Figürler her gece geri gelmeye devam etti ve her seferinde cildimde daha fazla iz bıraktı.
Bir gece uyandım ve kendimi kan kırmızısı bir ayın altında boş bir tarlada buldum.
Figürler oradaydı, etrafımda grotesk bir cenaze partisi gibi duruyorlardı.
Aynı anda uzandılar, başparmaklarını göğsüme, kollarıma, bacaklarıma, açıkta kalan cildimin her santimine bastırdılar.
Sayfa 8:
Süreç acı verici bir şekilde yavaştı. Kendimin boşaldığını, vücudumun bir zamanlar olduğu gibi bir kabuk haline geldiğini hissedebiliyordum.
Ama o kabuğun içinde başka bir şey daha vardı - bana ait olmayan bir varlık, fısıldayan bir ses.
Çığlık atmaya çalıştım ama çıkan tek şey sessizlikti.
Sonra figürler uzaklaşmaya başladı ve beni tarlada yalnız bıraktı.
Sayfa 9:
Yatağımda tekrar uyandım. Yalnızdım, ne rakamlar, ne de fısıltılar.
Ama aynaya baktığımda onları gördüm - cildimin her santimini kaplayan izler.
Uzandım ve onlardan birine dokundum.
Buz gibi soğuktu. Ve altında... Başka bir şey hareket etti.
Sayfa 10:
"The Hollowing"in aslında ne anlama geldiğini anlamaya başladım.
Bu sadece beni tüketmekle ilgili değildi, beni değiştirmekle ilgiliydi.
Ve rakamlar başarılı olmuştu.
Tekrar çığlık atmaya çalıştım ama çıkan tek şey sessizlikti.
Çünkü artık bir sesim yoktu, zaten kendime ait de değildi.
Fısıltılar artık kontrol altındaydı.
Sayfa 11:
Günler, belki haftalar geçti. Emin değilim.
Kendimi farklı yerlerde buldum - bazen tek başıma, bazen figürlerle - ama her zaman işaretlenmiş.
Bir gece uyandığımda kendimi tekrar yatağımda buldum.
Ama bu sefer orada başka biri daha vardı - bir adam ya da eskiden erkek olan biri.
Benimki gibi izlerle kaplıydı ve benim hissettiğim kadar kaybolmuş ve kafası karışmış görünüyordu.
Sayfa 12:
iletişim kurmaya çalıştık. Bir şeyler kağıda yazdık, resimler çizdik, başımıza gelenleri anlamak için her şeyi yaptık.
Ama artık eskisi gibi olmadığımız açıktı.
Pek sayılmaz.
Sayfa 13:
Deneyimlerimizi kaydetmeye başladım - bir günlük, bir teyp kaydı, tüm bunlar olmadan önce kim olduğuma dair tutunacak her şey.
Ama zaman geçtikçe, o şeyler bile değişmeye başladı - el yazım, sesim - artık benim değillerdi.
Onlar... başka bir şeyin.
Sayfa 14:
Bir gece, adam ve ben aynı anda uyandık.
Aynada birbirimize baktık.
Ve tüm bunlar başladığından beri ilk kez, gözlerimizde tanıdık bir şey gördük - insani bir şey.
Uzandık, başparmaklarımızı birbirimizin tenine bastırdık.
Sessiz bir vaatti - kendimize hala burada olduğumuzu hatırlatmanın bir yoluydu, sadece kabuklar olarak bile olsa.
Sayfa 15:
Ertesi sabah yine tek başıma uyandım.
Ama bu sefer cildimdeki izler değişmişti.
Artık sadece girintiler değillerdi, sözcükler oluşturmaya başlıyorlardı.
Aklımın bir köşesinde fısıldayan kelimeler.
Benim olmayan kelimeler.
Sayfa 16:
Ne olduğunu anlamaya başladım.
Figürler amaçlarına ulaşmışlardı - içimi boşaltmışlar, yerime başka bir şey koymuşlardı.
Ama bir hata yapmışlardı, bizi birbirimize bağlı bırakmışlardı.
Adam ve ben artık insan değildik - ama yine de ... bir şey.
Ve bu "bir şey" geri fısıldayabilirdi.
Sayfa 17:
Denemeye başladık - başparmaklarımızı birbirimizin cildine bastırdık, kalıpları izledik, kelimeler oluşturduk.
ilk başta yavaştı, ama sonunda, iletişim kurmanın bir yolunu bulduk - seslerle ve hatta düşüncelerle değil - ama fısıltılarla.
Sayfa 18:
Bir gece uyandığımda kendimi yine kan kırmızısı bir ayın altında boş bir tarlada buldum.
Ama bu sefer, bizden daha fazla kişiydik - bizimki gibi işaretlerle kaplı erkekler ve kadınlar.
Birbirimize baktık, sonra fısıltıların kelimeler oluşturmaya başladığı kendi tenimize baktık.
Bize ait olmayan kelimeler - ama birlikte onları kendimize ait hale getirebilirdik.
Sayfa 19:
Ertesi sabah yatağımda tekrar uyandım.
Ama bu sefer bana bir not kalmıştı - el yazımla yazılmış tek bir cümle ama düşüncelerim değil.
"Çok geç değil."
Sayfa 20:
Ne yapmamız gerektiğini anlamaya başladım - fısıltıları kontrol altına almamız, onları tekrar kendimize ait hale getirmemiz gerekiyordu.
Yavaş olurdu ve işe yaramayabilirdi - ama tek umudumuz buydu.
Bu yüzden planımı günlüğüme yazdım, sesimi kasete kaydettim ve diğerlerinin bulması için bıraktım.
Ve birlikte savaşmaya başladık.
Sayfa 21:
Günler haftalara, belki de aylara dönüştü. Artık emin değilim.
Ama her geçen gün daha da güçlendik, fısıltılar yeniden bizim oldu, düşüncelerimiz, seslerimiz.
Figürlere karşı çıkmaya, kendi bedenlerimizin kontrolünü ele geçirmeye başladık.
Sayfa 22:
Bir gece yatağımda uyandım ama bu sefer sadece bendim.
Tenimde iz yok, zihnimde fısıltı yok - sadece sessizlik.
Aynaya baktım ve kendimi tekrar gördüm - sonsuza dek gibi hissettiren ilk kez.
Sayfa 23:
Ama özgürlüğümü kutlamaya başladığımda, bir şey gözüme çarptı - köprücük kemiğimde, figürün o ilk gece başparmağını bana bastırdığı yerde küçük bir iz.
Ve sonra duydum - tanıdık bir sesin fısıltısı, bana ait olmayan kelimeleri konuşuyordu.
"içi boş olacak" diyen sözler.
Son.
Sayfa 1:
Her şey hayallerle başladı. Sabahın erken saatlerinde nefes nefese kalmama neden olan canlı, kabus gibi görüntüler.
Bir rüyada, kan kırmızısı bir ayın altında boş bir tarlada duruyordum. Bir figür bana yaklaştı - uzun boylu, zayıf, derisi kemiklerinin üzerinde çok sıkı gerilmişti. Gözleri yoktu ama bakışlarının buz parçaları gibi içime daldığını hissedebiliyordum.
Ağzını kıpırdatmadan konuştu: "içi boşalacak."
Kelimeler uyandıktan çok sonra bile zihnimde yankılandı. Onları silkelemeye çalıştım ama oyalandılar, kafasımın arkasında sürekli bir uğultu vardı.
Sayfa 2:
Ertesi gece, rüya geri döndü. Bu sefer rakam daha yakındı. Bükülmüş kökler gibi parmaklarla uzandı ve şakağımdan köprücük kemiğime kadar bir çizgi çizdi.
Çığlık atarak uyandım. Tenim bana değdiği yerde buz gibiydi. Aynaya baktım, bir işaret görmeyi bekliyordum ama hiçbir şey yoktu.
Hariç... Bir şeyler ters gidiyordu. Yansıma tam olarak doğru değildi. Sanki başka biri arkamda duruyordu, varlığı ulaşılamayacak bir yerdeydi.
Sayfa 3:
Günler haftalara dönüştü ve rüyalar daha sık hale geldi. Her uyandığımda kendimi evin farklı bir yerinde bulurdum. Hatta bir keresinde kendimi dışarıda, nemli çimenlerin arasında çıplak ayakla dururken buldum.
Rüyaları kaydetmeye başladım. Yatmadan önce telefonumla konuşurdum, bir şey olursa kanıtım olacağını umuyordum.
Bir gece yine bu figürü hayal ettim. Bu sefer sadece cildimde bir çizgi çizmekle kalmadı, başparmağını bana bastırdı. Baskı çok büyüktü ve uyandığımda başparmağının olduğu yerde küçük bir girinti vardı.
Sayfa 4:
Bir doktora görünmeye karar verdim. Testler yaptı, sorular sordu, bana bazı haplar reçete etti. Ama hiçbir şey yardımcı olmadı.
Bir gece fısıltı sesleriyle uyandım. ilk başta, sadece zihnimin bana tekrar oyun oynadığını düşündüm.
Ama sonra onları gördüm - yatağımın dibinde duran bir grup figür. Hepsi aynıydı: uzun boylu, zayıf, derileri kemiklerinin üzerine çok sıkı gerilmişti.
içlerinden biri uzandı ve başparmağını alnıma bastırdı.
Sayfa 5:
Farklı yerlerde uyanmaya başladım - sadece evimde değil, dışarıda da. Kendimi tarlalarda, ormanlarda, hatta bir kere evimden kilometrelerce uzakta bir yolun kenarında bulurdum.
Her seferinde cildimde yeni bir iz vardı - figürlerden birinin başparmağını bana bastırdığı küçük bir girinti.
izler beni değiştirmeye başladı. içim boşalmış gibi hissettim, sanki uyurken benden bir şey alınmış gibiydi.
Sayfa 6:
Rüyaları ve figürleri araştırmaya başladım. Kütüphanede tozlu rafların arasına gizlenmiş eski bir kitap buldum.
Buna "The Hollowing" adı verildi. insan bilincinden beslenen varlıklardan bahsediyordu. Uykunuzda size fısıldarlar, sizi tüketirken iz bırakmak için başparmaklarını cildinize bastırırlar.
Son pasajı artan bir korku duygusuyla okudum:
"Bir kez işaretlendikten sonra içi boş olacak. Süreç ilk başta yavaştır - yorgun ve uzak hissedeceksiniz. Ama sonunda, çok geç olduğu bir nokta geliyor."
Sayfa 7:
Rüyaları durdurmak için elimden gelen her şeyi denedim - haplar, ritüeller, hatta uyku yoksunluğu.
Ama hiçbir şey işe yaramadı. Figürler her gece geri gelmeye devam etti ve her seferinde cildimde daha fazla iz bıraktı.
Bir gece uyandım ve kendimi kan kırmızısı bir ayın altında boş bir tarlada buldum.
Figürler oradaydı, etrafımda grotesk bir cenaze partisi gibi duruyorlardı.
Aynı anda uzandılar, başparmaklarını göğsüme, kollarıma, bacaklarıma, açıkta kalan cildimin her santimine bastırdılar.
Sayfa 8:
Süreç acı verici bir şekilde yavaştı. Kendimin boşaldığını, vücudumun bir zamanlar olduğu gibi bir kabuk haline geldiğini hissedebiliyordum.
Ama o kabuğun içinde başka bir şey daha vardı - bana ait olmayan bir varlık, fısıldayan bir ses.
Çığlık atmaya çalıştım ama çıkan tek şey sessizlikti.
Sonra figürler uzaklaşmaya başladı ve beni tarlada yalnız bıraktı.
Sayfa 9:
Yatağımda tekrar uyandım. Yalnızdım, ne rakamlar, ne de fısıltılar.
Ama aynaya baktığımda onları gördüm - cildimin her santimini kaplayan izler.
Uzandım ve onlardan birine dokundum.
Buz gibi soğuktu. Ve altında... Başka bir şey hareket etti.
Sayfa 10:
"The Hollowing"in aslında ne anlama geldiğini anlamaya başladım.
Bu sadece beni tüketmekle ilgili değildi, beni değiştirmekle ilgiliydi.
Ve rakamlar başarılı olmuştu.
Tekrar çığlık atmaya çalıştım ama çıkan tek şey sessizlikti.
Çünkü artık bir sesim yoktu, zaten kendime ait de değildi.
Fısıltılar artık kontrol altındaydı.
Sayfa 11:
Günler, belki haftalar geçti. Emin değilim.
Kendimi farklı yerlerde buldum - bazen tek başıma, bazen figürlerle - ama her zaman işaretlenmiş.
Bir gece uyandığımda kendimi tekrar yatağımda buldum.
Ama bu sefer orada başka biri daha vardı - bir adam ya da eskiden erkek olan biri.
Benimki gibi izlerle kaplıydı ve benim hissettiğim kadar kaybolmuş ve kafası karışmış görünüyordu.
Sayfa 12:
iletişim kurmaya çalıştık. Bir şeyler kağıda yazdık, resimler çizdik, başımıza gelenleri anlamak için her şeyi yaptık.
Ama artık eskisi gibi olmadığımız açıktı.
Pek sayılmaz.
Sayfa 13:
Deneyimlerimizi kaydetmeye başladım - bir günlük, bir teyp kaydı, tüm bunlar olmadan önce kim olduğuma dair tutunacak her şey.
Ama zaman geçtikçe, o şeyler bile değişmeye başladı - el yazım, sesim - artık benim değillerdi.
Onlar... başka bir şeyin.
Sayfa 14:
Bir gece, adam ve ben aynı anda uyandık.
Aynada birbirimize baktık.
Ve tüm bunlar başladığından beri ilk kez, gözlerimizde tanıdık bir şey gördük - insani bir şey.
Uzandık, başparmaklarımızı birbirimizin tenine bastırdık.
Sessiz bir vaatti - kendimize hala burada olduğumuzu hatırlatmanın bir yoluydu, sadece kabuklar olarak bile olsa.
Sayfa 15:
Ertesi sabah yine tek başıma uyandım.
Ama bu sefer cildimdeki izler değişmişti.
Artık sadece girintiler değillerdi, sözcükler oluşturmaya başlıyorlardı.
Aklımın bir köşesinde fısıldayan kelimeler.
Benim olmayan kelimeler.
Sayfa 16:
Ne olduğunu anlamaya başladım.
Figürler amaçlarına ulaşmışlardı - içimi boşaltmışlar, yerime başka bir şey koymuşlardı.
Ama bir hata yapmışlardı, bizi birbirimize bağlı bırakmışlardı.
Adam ve ben artık insan değildik - ama yine de ... bir şey.
Ve bu "bir şey" geri fısıldayabilirdi.
Sayfa 17:
Denemeye başladık - başparmaklarımızı birbirimizin cildine bastırdık, kalıpları izledik, kelimeler oluşturduk.
ilk başta yavaştı, ama sonunda, iletişim kurmanın bir yolunu bulduk - seslerle ve hatta düşüncelerle değil - ama fısıltılarla.
Sayfa 18:
Bir gece uyandığımda kendimi yine kan kırmızısı bir ayın altında boş bir tarlada buldum.
Ama bu sefer, bizden daha fazla kişiydik - bizimki gibi işaretlerle kaplı erkekler ve kadınlar.
Birbirimize baktık, sonra fısıltıların kelimeler oluşturmaya başladığı kendi tenimize baktık.
Bize ait olmayan kelimeler - ama birlikte onları kendimize ait hale getirebilirdik.
Sayfa 19:
Ertesi sabah yatağımda tekrar uyandım.
Ama bu sefer bana bir not kalmıştı - el yazımla yazılmış tek bir cümle ama düşüncelerim değil.
"Çok geç değil."
Sayfa 20:
Ne yapmamız gerektiğini anlamaya başladım - fısıltıları kontrol altına almamız, onları tekrar kendimize ait hale getirmemiz gerekiyordu.
Yavaş olurdu ve işe yaramayabilirdi - ama tek umudumuz buydu.
Bu yüzden planımı günlüğüme yazdım, sesimi kasete kaydettim ve diğerlerinin bulması için bıraktım.
Ve birlikte savaşmaya başladık.
Sayfa 21:
Günler haftalara, belki de aylara dönüştü. Artık emin değilim.
Ama her geçen gün daha da güçlendik, fısıltılar yeniden bizim oldu, düşüncelerimiz, seslerimiz.
Figürlere karşı çıkmaya, kendi bedenlerimizin kontrolünü ele geçirmeye başladık.
Sayfa 22:
Bir gece yatağımda uyandım ama bu sefer sadece bendim.
Tenimde iz yok, zihnimde fısıltı yok - sadece sessizlik.
Aynaya baktım ve kendimi tekrar gördüm - sonsuza dek gibi hissettiren ilk kez.
Sayfa 23:
Ama özgürlüğümü kutlamaya başladığımda, bir şey gözüme çarptı - köprücük kemiğimde, figürün o ilk gece başparmağını bana bastırdığı yerde küçük bir iz.
Ve sonra duydum - tanıdık bir sesin fısıltısı, bana ait olmayan kelimeleri konuşuyordu.
"içi boş olacak" diyen sözler.
Son.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar