bugün

geceye bir korku hikayesi bırak

Yevmiye Kaydı: 09/12/XX Bugün hiçliğin ortasındaki bu eski terk edilmiş istasyona vardık. Yer bir korku filminden fırlamış gibi görünüyor - harap ve ürkütücü. Ama projemiz beni heyecanlandırıyor. Burada tespit edilen ve 1950'lerden geldiği iddia edilen gizemli radyo sinyallerini araştıracağız!

Ekipmanımı kontrol odalarından birinde kurdum, günlük defterimi ve kayıt cihazımı fişe taktım. Ortaklarım, istasyonun başka bir yerindeki verici ve alıcı istasyonlarını kontrol ediyor. Şimdi burada yalnız olduğum için biraz gergin hissetmeye başlıyorum ... ama görevimize odaklanmaya devam edeceğim.

Radyo Transkripti: 09/12/XX, 16:45 [Statik] Burası istasyon Alpha-7. Lütfen cevap verin! Bölgede garip olaylar yaşıyoruz. Radyoda bize ait olmayan sesler var... Ve istasyonun etrafında hareket eden açıklanamayan gölgeler görüyoruz. Sanki bir şey bizi izliyor...

[Statik] Merkezle iletişime geçmeye çalışıyoruz ancak sinyalimiz sürekli kesiliyor. Lütfen bize yardım edin! Korkuyoruz!

Kayıt Transkripti: 09/12/XX, 17:35 [Vuruntu sesi] Neydi o? Birinin kapıyı çaldığını duyduğumu sandım... [Fısıltılar] Burada gerçekten kimse yok mu? Sadece benim hayal gücüm, değil mi? [Gergin bir şekilde gülüyor]

[Çığlık] Aman Tanrım! Bunu duydun mu? Camı tırmalayan tırnaklar gibi geliyordu! [Nefes nefese] Buradan çıkıyorum...

Tampon Girişi: 09/12/XX, 18:30 Az önce olanlara inanamıyorum. Kontrol odasından çıkarken bir şey beni arkadan yakaladı ve duvara fırlattı! Birkaç saniye bayıldım ama kendime geldiğimde yerde yatıyordum, morluklar ve kesiklerle kaplıydım...

Ama bu en kötü kısım değildi. Ayağa kalktığımda, günlük defterimin üzerinde duran gölgeli bir figür gördüm. 50'li yıllardan kalma eski bir telsiz operatörüne benziyordu - yüzüne çarpık bir sırıtış sıvanmıştı. Bir elinde kayıt cihazımı tutuyor ve kayıtlara göz gezdiriyordu...

Burada kapana kısıldım, bu şey her neyse onunla baş başayım... Ve araştırmaya çalıştığımız sinyalleri biliyor...
© copyright 2005 - 2026