bugün

bir kadınla yakınlaşmak

erkeklerin yüzde yirmisi (alfa) kadınların yüzde sekseni ile beraber oluyor ve yine bu yüzde yirmilik erkek kesimi (alfa) o kalan yüzde yirmilik kesimdeki kadınlarla (erkeklerle beraber olmamış ve olmuşsa da düzeyi korumuş kadınlar) evleniyor; erkeklerin yüzde seksenlik diliminde(beta) kalanlar ise, yüzde yirmilik alfa kesimin beraber olup bıraktığı yüzde seksenlik kadın kesimi ile eşleşiyor. yani yüzde yirmilik alfa kesimin bıraktığı ağır faturayı ödemek zorunda kalıyor. (bu denkleme ben de inanıyorum.)

alfa, beta, redpill gibi kavramların düşmanı olabilirsiniz ama yukarıda bahsedilen durum hayatın acımasız gerçeklerinden biri.

karşınızdaki kadınla ilgili düşünmeniz gereken şudur; bu kadının seçtiği ilk erkek ben olabilir miydim, gençliğinin ve güzelliğinin zirvesinde iken karşılaşsak beni seçer miydi?

cevabınız hayır ise geçmiş olsun, siz onun sağlayıcısısınız.

edit: bu soruyu karşınızdaki kadına sorarsanız kadının cevabı tabii ki siz karşısına çıksaydınız sizi seçeceği yönünde olacaktır, kadına bu soruyu sormanız demek, haydi beni kandır da manen rahatlayayım, bu yalana inanayım demekle eşdeğerdir.

doğru cevabı bulmak için bu soruyu kendinize soracaksınız. bu kadının sizden önce birlikte olduğu erkek sizden fiziken, statüsel olarak, finansal olarak güçlü mü değil mi? güçlü ise siz en fazla selvi boylum al yazmalım'daki cemşit olabilirsiniz, sevgi neydi sevgi emekti diyerek kendinizi avutursunuz.