bugün

mehmet büyükekşi

gs amigosudur. aylardır "federasyon istifa etmeli" diye yalandan ağlayan gs camiası istifa etmesi için kulüpler birliği vasıtası ile imza toplanırken bir anda allahın hikmeti olarak gs 7 delegesi ile imzasını geri çekiyor..

biz buraya aylardır gs - büyükekşi danışıklı dövüşüyor diye boşuna yazmadık. gs taraftarı aynı zamanda akp seçmeni olduğu için tıpkı siyasetteki gibi ayakta uyutuluyor. bunu çözebilecek kapasiteleri de olmadığı için burada sanki kendi yönetimleri federasyondan rahatsızmış algısını yutup milletle kavga ediyorlar yok yere. ak g.t kara g.t ortaya çıktı dün işte gs "zaten 18 temmuzda seçim var yaeaea imzaya gerenk yok ki" diyerek kıvırdı. büyükekşinin gitmesi bir tek gs nin işine gelmiyor çünkü. daha önceden de liderliğe yükselene kadar federasyona sallayıp yalandan istifaya davet edip liderliğe yükselince "federasyonu biz seçtik zaten sıkıntımız yok" diye kıvırmışlardı.

18 temmuzda seçim olacak diyelim ki yeni federasyon başkanı gelecek. ağustos başında ligler başlıyor hani arada mhk başkanı atanacak fikstür çekilecek hakemler tayin edilecek ? gs bunları bilmiyor mu ? eşşek gibi de biliyor o yüzden bu sezon sonuna kadar kendi kongre üyesi olan büyükekşi kalsın şampiyon olsunlar seneye de kendi yüzlerinden çok geç yapılacak olan seçim üstünden gene mağduru oynayacaklar. sanki imzalarını çeken kendileri değilmiş gibi gene fb yi bjk yi suçlayacaklar.