bugün

pfdk dan galatasaray a 119 bin tl para cezasi

bir maçın kaderini en fazla değiştirebilecek hakem hatası nedir? var olan golün verilmeyişidir. 4 tane de kırmızı kart göstersen bir takıma -ki biz 5 tanesini de gördük- vermediğin bir nizami golün yerini asla tutamaz. iki derbi üst üste saçma sapan kırmızı kartlar gördük, demirören bile dikkatinizi çekerim demirören bile ağzını artık açmaz iken ortada iki tane kırmızı kart görüldü diye -ki ikisi de haksız degil tartışmalıdır- ortalık velveleye verildi.

" yok galatasaray türkiye'dir, yok galatasaray tanrıdır vs." hayallerde yaşıyorsunuz, bu kadar basit. kendinize gelin. yıl 2009, en iyi kadro sizde iken bile sivas içerde dışarda top göstermedi size. yalansa yalan deyin!

adnan polat'ın zamanında destekledigi futbol federasyonuna açıklamalarına bir bakın hele, adam neler demiş. bu açık ve net: "sevgili federasyon, benim futbolcularım türkiye liginin en kalbur üstü topcularıdır. * ama birazcık mücadeleden yoksunlar, hafif de çıtkırıldımlar. bundan sebep sertliklere mani olun" deyivermiş beyzadem. yaptıgı acıklamanın genel düsturu budur.

gel zaman git zaman futbolcuların seyri değişmiş ali samiyen'de hepsi kendini efe zannetmeye başlamıştır. teknik kapasitesi yüksek futbolcular hakemi aldatarak prim yapmaya başlamışlar lakin bu sefer pabuç biraz pahalıya patlamıştır.

sonra ne mi olmuş; ne hakemlerin otoritesi kalmış; ne de futbol federasyonunun. zehir zemberek açıklamalarla ortalık yangın yerine cevrilmiştir. 119 bin ytl komik bir rakam bence bunlara karşın. sen bu ligin devamını saglayacak yegane unsura saldır, otoritesini sars, siz kimsiniz de, kafa kafaya tokuştur. ondan sonra "bizi katlediyorlar, cas'a gideriz de" . cehennemin dibine kadar yolunuz var. bu lig bir şekilde oynanacak, ve gerçek adiler gün gelip cezasını çekecekler.

bu da böyle bir anımdır...
güncel Önemli Başlıklar