bugün

24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı

galatasarayın hiçbir zaman "avrupa fatihi" olamayacağının son tescili olan maçtır. sadece gs değil hiçbir türk takımı avrupayı falan fethedemez. gs 2000 de hepimizi gururlandıran bir kupa aldı evet ama final maçında misal kaleyi resmen taffarel üzerinden ilahi güçler korumuştu. yani gs li arkadaşlar kızıyor ama finale kadar gidilen yola bakılırsa misal leeds united maçından önce çıkan olaylar ve ölen ingilizler vs derken leeds in nasıl demorolize olup gerildiği, aksine gs nin nasıl ekstra motive olduğu gibi şans faktörlerini de unutmamak lazım. oradaki maçta ise ingiliz taraftarlar resmen barut fıçısı gibilerdi takımlarını motive edeceklerine daha da aşağı çekmişlerdi.

neden hiçbir türk takımı avrupa fatihi olamaz ? galatasaray dün ilk 45 dakika bayern münihin resmen içinden geçti. sen eğer avrupa fatihi isen bayerne karşı daha ilk yarıda 6 ( altı ) tane yüzde yüze yakın gol pozisyonu buluyorsan bunların en azından 3 tanesini atarsın. büyük takımlar böyle olur fatihler böyle olur. dün ilk yarıdaki bayerni mesela real madrid city gibi takımlar yakalasa ilk yarıdan 4 yapar ikinci yarı top çevire çevire o maçı bitirirlerdi. sen bitiremiyorsun işte istediğin kadar icardi al mertens al elinde kerem olsun zaha olsun fark etmiyor. 60. dakikadan sonra gs resmen pili biten oyuncak gibi bitti. orta saha falan kalmadı darmadağın oldu çünkü tüm enerjiyi tüm eforu ilk 45 dakikada bitirmişlerdi.

avrupa fatihi olacağım diyorsan icardiye mertense zahaya milyonlarca euro veriyorsan sağlam bir tane sol bek de alırsın. gs de sol bek yok lan ? angelinho diye bir adam aldılar defansa katkısı sıfır. sırf iyi orta yapıyor diye o adamı alırsan sonra mecburiyetten genç kazımcan ile sahaya çıkarsın böyle. adamlarda senin sol kanadındaki madeni görünce orayı delik deşer eder 3-4 tane gol bulurlar oradan gele gele..
güncel Önemli Başlıklar