bugün

ilk buluşma anıları

Benim bir tane olmuştu Ankara'da yaşarken. Pembepanjur sitesinden bulmuştum. Kendini memur olarak tanıttı, profil resmi vs. de yoktu. Risk alarak kendisiyle buluşmak istedim. Kabul etti. KızılayAVM'nin önünde buluştuk. Buluşmaz olaydım bi çirkin bi çirkin, hadi yürü git seni beğenmedim de diyemedim, el mahkum yemek ısmarladım aspava'da . Nerede çalışıyorsun dedim, bana kantinde çalıştığını ve etlik'te oturduğunu söyledi. Pek konuşkan biri de değildi, onu görünce zaten bende de konuşacak mecal kalmamıştı. Telefonumu istemedi o istemeyince ben de istemedim. Sonra oradan çıktık benim koluma girdi ve beni parfümcüye götürdü, o zamanın parasıyla 40 liralık bi parfüm aldı, bunu ödememem gerekirdi ödemiş bulundum. Haftaya sinema yapalım vs dedi. Bakarız dedim. Sonra ben Sıhhiye'deki otel odama geçtim, o da arabayla evine gitmiştir.

Haftaya sinema yapsaydık muhtemelen bana çanta aldırırdı. Direkt engelledim kendisini. Yani buna para harcamam kesinlikle. Ulan senle evleneceğime ömür boyu 31 çekerim, senin ben tipini sikiyim, aklıma geldikçe kaderime üzülüyorum. ilk ve tek buluşmam bu maalesef. Amk karısı.

Hareketleri ofsayt olmasa belki bir şeyler olabilirdi ama maalesef hareketleri de ofsayt olduğu için bir daha buluşmadım. Hem çirkin olacan, hem para yemeci olacan, siktir git.

Siz siz olun, resmini görmediğiniz insanla buluşmaya gitmeyin.

Eski işyerimde psikolojisi bozuk, kaşar bir kadın vardı 40 yaş üstü, o bile bundan güzeldi yemin ediyorum. Amk çirkini sen kim koca bulmak kim ulan.