bugün

25 yaşında olup 28 şubat mağduru olan çarşaflı

aramızda 28 şubat'ın 1000 yıl süreceği iddiası ile gerçekleştirildiğini bilmeyen andavalların olduğunu gösteren olay.

üniversitelerde başörtü yasağı ekim 2013'e kadar devam etti, düşün akp iktidara 2002'de geldi ama tam 11 sene üniversitelerde başörtü yasağını tek başına iktidar olmasına rağmen, chp ve askeri vesayet nedeni ile kaldıramadı.

yıl 2023 şu anda bile "başörtülü avukat, başörtülü doktor olur mu?" tartışmaları devam ediyor. ve şundan %100 eminim ki, chp imkan bulursa bu yasakları tekrar geri getirecek çünkü bu yasakların sürmesinin garantisi olarak varlar. atatürk'ün vefatından sonra chp, emperyalist güçlere türkiye'yi sömürtmek için görev yapmaya and içmiş, zararlı bir cemiyettir. ne zaman milli değerlere yaklaşmaya başladı, kaset operasyonu ile hemen yönetim kadrosu değiştirildi, atatürkçü, ilkeli partililer ihraç edildi, ne kadar terör örgütü sempatizanı, kürtçü, türkiye düşmanı varsa partiye dolduruldu. kılıçdaroğlu'nun koltukta kalabilmesi için parti başkanı seçen delegasyon da kürtçü-alevi kişilerle dolduruldu.

bugün dikkat edin, partide biraz sivrilip, liderlik kapasitesi gösteren her isim tek tek ortadan kaldırıldı. mustafa sarıgül, chp başkanı olur deniliyordu, kılıçdaroğlu kendisini ibb adayı olarak öne sürerek siyasi hayatını bitirdi, adam meczup oldu. gerçi bu son seçimde erzincan'dan mv adayı yaptılar yokluktan ama sonuçta barti başkanlığına oynayabilecek bir adamı egale etti. bir diğer isim Muharrem ince, onu da cumhurbaşkanı adayı yaparak rte'nin önüne attı, tamamen yalnız bırakıp, onun da partiden gitmesini sağladı. son seçimlerde cb adayı olduğunda da çekilmesi için yine klasik kaset kumpası kurup onu da egale etti.

ahlaksızlıkta, hatta kendi ifadesi ile "namussuz siyasette" chp'nin koyduğu çıtayı kimse geçemez. gerçekten "ben ahlaklıyım" diyen insanların, kılıçdaroğlu liderliğindeki bir chp'ye neden oy verdiklerini asla anlayamayacağım.