bugün

ortaokulda en çirkin kızın size aşık olması

başıma gelen hadisedir.

orta 2 deyiz, bir ayşegül var ki herkes dalga geçiyor çok çirkin diye ben de "lan yapmayın o da insan" diyerek hep susturuyorum... kız da bundan mı etkilenmiş nedir peşime takıldı, arkadaştır filan dedim sorun etmedim meğersem durum tersineymiş...bir de bunun kankisi pelin var o da sevimli bir şey,ama o kadar, ortaokulda ne aşkı ulan? bir gün ikisi birden geldi "hangimiz daha güzeliz?" dediler,ayşegül desem pelin bozulacak pelin desem ayşegül çirkin olduğuna karar verip bunalıma girecek...ben ne yaptım?politikanın kralını yaptım "ikiniz de güzelsiniz" dedim, onlar yemedi bir daha sordular,bu sefer yanlarına bir kız geldi, adı nimet "bu daha güzel" dedim..sonra ne mi oldu? ikisi de bana gıcık oldular tüm okula edit akbayram nimet'e aşık diye yaydılar allahsızlar...bir buçuk sene nimet'le anıldık lan,ben o zamanlar çükü sadece işemek için kullanan bir insanken böyle suçlamalara uğradım...

pelin'i trende gördüm taş olmuştu beklendiği gibi..ayşegül'ü sanırım görmezlikten geldim yıllarca...edit akbayram seviyeli * bir ilişkide ama hala nimet yüzünden pelin ve ayşegül'e sövmekte..nimet ise bilmiyorum ne bok yedi..

edit:nimet de oyuncu olmuş kanada'da, verdiğim gazla çok da güzelleşmiş..demek ki sallasam da tutuyor bir şeyler, ileri görüşlü müyüm neyim..