bugün

her konuyu cinselliğe çeken insan

hemen hemen her konuyu cinsel konular ile ilişkilendiren insandır. yeri geldiğinde komik olsada çoğu zaman iticidir.

hele karı kız muhabbetlerine hiç girilmez böyle tiplerler, adamı konuştuğuna konuşacağına pişman eder. konuşmak istemezsin böyle adamlarlar, hele ki hatun kişiler özellikle nefret eder bu tiplerden. buna en güzel örneklerden birisi dexter dizisindeki masuka karakteri.

yukarıda tanımlanandan ayrı olarak, bu davranışı dışarı aksettirmeden kendi içine yapan kişilerde vardır. çoğu istemsiz olur bu hareketlerin. bazen bende kendimi yakalıyorum böyle şeyler yaparken, çok kızıyorum kendime ama tutamıyorum kendimi engel olamıyorum bir türlü.

misal, var mısın yok musun izliyorum, acun yarışmacının birisine "arkadaşın gitti ama eminim diğerleri seni teselli ederler" diyor ben telvizyonun karşısında pis pis sırıtyıyorum, ardından hemen değiştiriyorum kanalı

yabancı geline bakıyorum biraz, kızın birisi almış eline muz yiyor, kıs kıs gülüyorum yine, hemen değiştiriyorum kanalı.

reklamlar çıkmış, biskrem reklamında herifçioğlu karının birisine "bi biskrem versem diyor" kadın hemen gülüyor. bana adam "bi sikiversem" demişde kadın ona gülmüş gibi geliyor kıh kıh güldükten sonra kanalı değiştiriyorum.

maç başlamış, spiker "yatarak kayarak müdehale" diyor "oo kim kime kayıyo yine" diye soruyorum kendime.

en sonunda dayanamayıp kapatıyorum televizyonu. zaten yıllardır nerde, ne zaman "gönül vermek" deyimini duydukça gülmek zorunda hissederim. ayrıca bunun televizyonu kapamamla nasıl bir alakası var sorusunun cevabınıda bilmiyorum.

bence ikinci durumu çoğu kişi yaşar. yani umarım öyledir.