bugün

doğtaş mobilya

gerçekten böylesine rezalet firma görmedim. küçükyalı mağazanızdan haziran ayı içerisinde bir yatak odası takımı aldım. 1 ağustos tarihinde dolabın camı hasarlı olarak bana teslim edildi. normal karşıladım insanlık hali bu olabilir dedim. 10-15 gün içerisinde size yenisi gelecek dediler. bekledim, tek bir mesaj dahi atmadım acelem yoktu çünkü. 22 eylül tarihinde dolabın kapağı tekrar geldi. ardından açıldı ve yine kırık çıktı. 10 gün sonra size yenisi gelecek dediler ancak bu tarih itibariyle toplamda 3 ay geçti ve ben kırık kapakla beklemedeyim. iletişime geçen yok. çağrı merkezinizi arıyorum iletişime geçeceğiz diyorlar yok. twitter üzerinden yazdım döndüler ancak yine çözüm yok.

hayır dolabı kullanabilsem sorun olmazda. dolabı da kullanamıyorum. böylesine firmalar 3 ay bekletmesi gerçekten normal karşılayabiliyor.

bir de adamları her aradığımda bu hafta geliyor, haftaya geliyor. bu ne ya. ne yapabiliriz bunlara? var mı önerisi olan? en son kapağı götürüp doğtaş'ın önüne fırlatacağım. rezil olsunlar istiyorum.