bugün

kendi isteğiyle silinen sözlük yazarı

"tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış" gibi bir atasözü ile konuya giriş yapmak en iyisidir.. uzun uza bir insan kendini niye sildirir açıklanmış ve oldukça da yerinde tespitler konu desteklenmiş.. neyse..

şimdi sen detay ara'yı kullanmayı bilmiyorsun, noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakmıyorsun, başlık içi arama zımbırtısını hala keşfedememişsin ama yazar olur olmaz hemen moderasyona kol böreği ısmarlar gibi entry giriyorsun.. bu nasıl iş lan? bir gariplik yok mu bunda? ee?

kendi isteğiyle silinen yazar -ki yazara göre değişmekte olsa da- haksızdır efendim.. bir tepki değildir silinmeyi istemek.. sözlüğün gidişatını beğenmiyor musun? o zaman raya oturması için çaba göstereceksin! her başlık altına aptal saptal boş ve gereksiz bkz vererek, seks hikayeleri anlatarak, diğer yazarlara laf sokup "ayar veriyorum" diye kendi nick altına entry girerek bu işler olmaz.. her 10 entry'den 3'ünü nick altına girmeyeceksin! ilk önce kendini düzeltip sonra etrafına çeki düzen vereceksin ama neredeee..!

bu tür gidenlerin en büyük nedeni ise moderasyonla arasında sorun olması.. hacı nedir bu ya? ne sorunu lan? maaşını mı geç veriyor? sözlüğe giriş vergisi mi aldı senden? sen sikip atacaksın ortalığı, troll olarak takılıp sonra "uludağ sözlük bok gibi" diye dert yanacaksın, aynı zamanda o sözlükten tanıdığın ama hiç yüzünü görmediğin insanlarla gece gündüz telefonda seks yapacaksın sonra çaylak olunca "bok gibi" diyip haklı olmayı bekleyeceksin.. ne güzel dünya be!

gelişmeler bölümünden kaçınızın çaylaklığı duyuruldu? lan bunu bize yaptılar zamanında! büyük bir işi halletmiş edasıyla! haksız yere bir ton çaylaklık var.. ama sonuç bak bu yazıyı okuyorsun hala! en önemli nokta iletişimdir.. siz insanlarla nasıl iletişime geçileceği konusunda cahil bir insansanız(bu iletişim msn de karı soymak için kullanılan dilden farklıdır) karşınızdaki insan sizi niye dinlesin ki? böyle bir zorunluluğu mu var? kalkı ki en iletişim canlısı moderasyon bu sözlükte.. diğer yerlerde adamlara selam veremiyorsunuz!

neyse lan! giden gitmiş ama konu üstünde durulması gereken bir konu..

ama unutmayın "kafama sıkar giderim" tribi burada işe yaramıyor yarasaydı zaten çoğunuz yazar dahi olamazdınız.. hoş hiçbir yerde yaramıyor artık.. boşa kasmayın! tıpış tıpış yeni nicklerinizle troll olarak geri gelip o beğenmediğiniz sözlüğü daha fazla piç etmek için çabalayacaksınız.. klavye masturbasyonu yaparak kendinizi daha da küçülteceksiniz.. ne üzücü..

ama bunlar yerine adam gibi yazarlık yapmaya çabalasanız istediğiniz sözlük seviyesine getirebilirsiniz burayı..

temizlendikçe pislikler daha çok ortaya çıkar kirlettikçe değil..

(bkz: uludag sozluk/#4587861)