bugün

israil dururken filistin i desteklemek

mazlumun yanında değil de zalimin arkasında sünepe gibi durmak isteyenlerin beğenmediği bir eylem. zulmü seviyorsan, zalimi alkışlayacaksan buyur israil'i destekle, rusya'nın kıçını öp, amerika'nın kucağına otur. seni tutan yok zaten.

sovyet rusya dağıldıktan sonra onlarca devlet kurulmasına rağmen neden çeçenistan'a özgürlük verilmediğini anlamayacak kadar ileri zeka(!) isen sana diyecek bir şey bulamıyorum. içinde orta asya türki cumhuriyetler dediğin devletlerin de bulunduğu onlarca devlet sovyet rusya'nın boyunduruğu altında nasıl etnik ve kültürel asimile edilmiş bilmiyorsan, ruslara karşı direnen birkaç topluluktan biri olan çeçenlerin direnişini anarşi(!) diyecek kadar uçmuşsan hiçbir şeyin farkında değilsin evlat.

gelelim filistin'e. ortadoğu'yu osmanlı'dan sonra sömürgeleştiren ingilizlerin hiçbir suçu yok, yahudileri 2. dünya savaşında kesip biçen almanlar'ın suçu yok, yahudiler'e acıdık biz şu ortadoğu'da biraz toprak verelim onlara diyen birleşmiş milletlerin suçu yok, filistin topraklarında devlet kurunca yapacakları ilk iş çoğunluğu çocuk ve kadın olan 200 filistinliyi katletmek olacak olan israil devletinin suçu yok ama nasıl oluyorsa filistinlilerin suçu var. helal olsun valla, bu yaşta bu zeka.

filistin'in elindeki teneke füzelerin menzilinden haberin yok daha israilli çocuğun başına füze düşme ihtimalinden bahsediyorsun. filistinde her çocuğun başına kaç tane füze düştüğünden haberin var mı peki? ihtimal filan değil bak. kesinlikten söz ediyorum ben. kaç tane israilli çocuk öldü filistin'in füzelerinden? kaç tane sivil yahudi öldürüldü veya.

yahu arkadaş senin yaşadığın topraklara yabancılar gelse, biz bu toprakları babandan satın aldık çık lan dışarı dese
olur tamam çıkayım mı diyeceksin? yaşayacakları toprakları yok, sen güzel güzel şehirler kuralım, milli gelirini yükseltelim, huzur dolu bir dünya olsun tozpembeliği içinde görüyorsun.

burası türkiye. çoğunluğu da müslüman olan bir ülkedir. bu toprakların insanı her zaman ezilenin yanında olmuştur. beğenmiyorsan git lüksemburg'a, liechteinstein'a. milli geliri de yüksek, kimse de saldırmıyor üstelik.