bugün

sözlük yazarlarının yaptığı aptallıklar

Yıllar önce, internet cafede age of empires oynanan dönemde arkadaşla net cafeye gitmiştik.

Neyse oyuna girdim bu da girsin diye bekliyorum. Bekliyorum ama geldiği yok. 5 dakikadan fazla bir zaman geçti. o farklı pcde ben farklı pcde arkadaş hala oyuna dahil olmadı. Benim de tepem atmaya başladı. Bir hışımla kalktım yerimden yanına gittim. Beni görmüyor bile arkasından izlemeye başladım naptığını.

Bir de ne göreyim pcde bikinili kadın fotoları vs var bu pür dikkat bunlara bakıyor foto değiştiriyor bir şeyler yapıyor falan. Biz de oyuna girecek diye beyefendiyi bekliyoruz. Artık bu densizlik bardağı taşıran son damlaydı. kartal pençesi tutuşu yaparak ensesine yapıştım "ulan nabıyon sen burda bi saattir seni bekl..."

Derken kafasını çevirdi ve karşımda bambaşka bir surat var. Eşek kadar bir herif bana bakıyor. Kafamdan aşağı bir sıcaklık yayıldı. Dayak yiyeceğinden emin olunan bir anın içindeydim. Adam arkadan aynı benim arkadaşın kopyasıydı. yani resmen ben bu gafı yapayım diye yaratılmış adamın arka görünüşü.

Neyse sonra sanırım adam da korktu ki ben "abi çok pardon" falan derken pcdeki sayfaları lambur lumbur kapatmaya girişti benimle ilgilenmeden. Ve şerefsiz arkadaşım tüm bunlar olurken sağ tarafta bir yerde oturuyormuş suratıma bakıp sessiz kahkahalara boğuluyordu orada puşt.