bugün

sokak röportajları

sabah akşam sosyal medya aracı ile ağzımıza sokulan, tamamen popilist hiç bir amaca hizmet etmeyen videolardır.

ya bu furya nedir amına koyayım? lan iki üç tanesi izlendi diye her eline mikrofon alan ''ekonomi nasıl ekonomi nasıl'' ananın amına benziyor kardeş ekonomi. bitmiş. bir kavga çıksın, bende alayım kameraya izlensin kafası. ya biri bana ''ekonomi nasıl'' diye sorsa. durup benimle dalga mı geçiyor diye düşünürüm. amına koyduğumun çocuğu sence artık bunun sorulmasına veya cevaplanmasına gerek var mı ? alacağın cevap senin ne işine yarayabilir ? halkın nasıl düşündüğü zaten anketlerde ortada.

ya bizi zaten tam olarak halkın içinden olan cahiller yönetiyor. ben halk görmek istemiyorum. halkın sesini soluğunu sikeyim. bu siktiğimin ülkesinde profesör yok mu ? uzman yok mu ? adamları çekin anlatsın izleyelim ne olacak bir yıl sonra iki yıl sonra. sor bir bu gidişat nereye diye? yok illa götünün kılı ağırmış bir jenarasyonun kavgasını izletecek. midem bulanıyor artık halktan birini izlerken bakamıyorum.

gerçekten beşiktaş'a, kızılay'a uğradığım zaman dört açıyorum gözümü birisi gelip abuk subuk bir soru sorsun da o mikrofonu ananın amına sokayım diye.