bugün

ulkucu sehitler ve ergenekon

yanlış bir saptama içeren yazı.

1. olarak 80 darbesini yapan kadrolarla günümüzün darbeci diye nitelendirilen kişiler siyasi açıdan tam zıt görüşlü kişilerdir.

Eğer ki bir ergenekon örgütü varsa ki olması bu vatanın hain iktidarlar eline düştüğünde kendini savunabileceğinin göstergesidir bu örgüt hiçbir şekilde kenan evren ve tayfasının uzantısı olamaz.

Neden mi?

Bugün tanımlanan örgütlenme kapitalizm,liberalizm ve cemmatçilik karşıtıdır. Kenan evren sonrası ise Özal, Feto gibi cemaatlerin yükselmesi,ülkede siyasal islamın ve Amerikancılığın arttığı gözlenir.Kenan evren sonrası değişimin siyasi arenada Anaptan yani özaldan sonra en büyük ve yandaş iktidarı AKPdir. AKP ve siyasal islam Ilımlı islam 80 darbesinin eseridir. 28 şubatta devlet kadrolarından temizlenmeye çalışılınan bu siyasal islamcı ABDci örgütlenmeler şuan karşı temizlik harekatına başlamış ve Ergenekon örgütü iddialarıyla Ulusalcı,ABD karşıtı kadroları temizlemektedir.

Uzun lafın kısası 80 öncesi Ülkücüleri şehit eden de soldan devrimcileri öldürenler de ABDnin kenan evren darbeci kadrolarıydı. Ergenekon örgütlenmesi diye iddia edilen ise bu darbeci kadrolara karşıt Anti-emperyalist bir örgütlenmedir.
güncel Önemli Başlıklar