bugün

sığınmacı sorununun akp yi bitirmesi

Ortada kabak gibi duran bir gerçek. Millet resmen feryat ediyor artık. Türk esnaf Suriyelilerin dükkan vergisi ödememeleri ve klan halinde birbirlerinden alışveriş yapmaları yüzünden perişan halde. Sokaklar güvenli değil, her an Suriyeli veya Afgan terörüne kurban gitme ihtimaliniz var. Halk istemiyor, kabullenmedi ve kabullenmeyecek. Bunu iktidar eğer anlamamakta ısrar ederse bu sefer çok büyük ve telafisi imkansız şekilde oy kaybına uğrayacak. Bu konuda ılımlı konuşan sözde muhalif partiler de.

Milletin canı gerçekten burnunda artık. Suriyeliler ise bu ülkede istenmediklerinin gayet farkındalar. Türklerle iletişim kurmamaya çalışıyorlar veya kurarlarsa da bu kavga ve dövüşten öteye gitmiyor. Aşılması imkansız bir kutuplaşma var. Bunun büyük olaylara dönüşmemesi için artık gönderilmeleri şart.

MHP seçmeni ise 2023 yılında erdoğan'a oy vermeme konusunda kararlı. Büyük ihtimalle ümit Özdağ'ı destekleyecek. Erdoğan eğer bahçeli'yi dinlemeyip sığınmacıları üç beş kuruş para için ülkede tutmaya devam ederse bu sefer seçilemeyecek.