bugün

köpeğe it diyen sikik

Hayvanları koruma kanununa musallat edilmiş diyen bir yaratıkla karşı karşıyayım daha ne diyebilirim ki. Dünyadaki tüm aklı başında insanlar hayvanlar için onların ve insanların iyiliğine mantıklı birşeyler yaparken biz böyle mağara adamlarıyla yaşıyoruz.

Üstelik yasa bu hayvanaların başıboş kalmaması, kısırlaştırması için yapılacak şeyleri de öngörmüş iken.

Sevgili manyak kardeşim. Akıl sağlığın yerinde mi bilmiyorum ama o kanun büyük olasılıkla senin gibi cahiller tarafından uygulanmadığı için sokak köpeklerinin nüfusu arttı. Kısırlaştırılan hayvan nasıl çoğalır. Manyak mısın. Kısır hayvan nasıl ürer. Bak ama çoğalmalarının sebebi senin gibi cahil cühelanın kısırlaştırmanın bir işe yaramadığını düşünmesi olabilir.

Neyse özetle bu hayvanlar için alabildiğince boş arazilere kocaman barınaklar kurulmalı, hepsi toplanıp kısırlaştırılarak ömürlerinin sonuna kadar yaşamlarına sokakta değil barınakta devam etmeli, iyi şartlar altında yaşamaları sağlanmalı. Onların doğasını bozan biz insanoğlunun borcudur bu. Zaten daha önce de dediğim gibi köpek ömrüyle bir nesil sonra ortada ne barınak, ne de sokak köpeği kalacaktır. Çözüm tam olarak budur.

Ayrıca çocuklarının Allah yardımcısı olsun inşallah.