bugün

mustafa sabri efendi

"kemalciler tutturmuş bir türklük, milliyet önemli bir şey idiyse, bir türk dili veya bir çerkes dili yanında arap dili çok daha üstündür, bunların yanında daha büyük olan arap milliyeti ile iftihar etmek daha uygun olacaktı, elimden gelse bütün türkleri arap yaparım, bunların vaktiyle araplaşmadığına eseflenirim."

Diye bir beyan veren, atatürk ve cumhuriyet düşmanı, bir şeyhülislam bozuntusudur.. Bizi araplaştırmak isteyen dincilerin ağababasıdır. Aslında tüm dincilerinden aklından bu geçmektedir.. Zamanında yunanistan'a sürülmüştür.. Mehmet akif ersoy gibi bir muhafazakarı bile sırf, atatürk'ün yanında diye sevmemiştir..

işte başbuğumuz böyle arapçı mankurtlarla, teröristlerle ve içimizdeki hainlerle uğraşıp durdu.. Ayrıca bu cahilin divanü lügati't türk adlı sözlükten haberi yok galiba.. Arap dilinin türkçeden üstün olmadığını, kaşgarlı mahmut ta 11. Yüzyılda kanıtlamıştır.. Bu da dincilere kapak olsun.. Evet biz kemalciler türklük diye tutturduk.. Türkçü ittihat ve terakki'nin ve atatürk'ün fikirlerinin devamıyız.. Hep de öyle olacak.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar