bugün

nakşibendi ve pkk ortaklığı

Bayağı derin ortalıktır...

Nakşibendi tarikatı, ırak'ta da etkindir. Barzani ile ilişkileri vardır. Kürtler de zaten bu tarikatta önemli rol oynarlar. Bir kürt tanıdığım bu tarikata üyeydi ve bayağı övüyordu bu tarikatı.

Üstteki görselde görüldüğü üzere nakşi şeyhi, pkk'lı leşini omuzlamış..

Nakşiler, fetöcüler, nurcular hepsi aynı kabuktan çıkmadır. Zaten fetöcülerin ilham aldığı kaynak, risale-i nur'dur.. Said-i nursi delisinin başımıza açtığı belalar.. Kesinlikle eserleri yok edilmeli ve tamimiyle tedavülden kalkmalı..

Gomanist kürtler ve Hizbullahçı kürtler ne kadar kavgalı görünseler de birbirini belli ki tutmaktalar.. Bunlar hep ulusal dayanışmadan meydana gelmektedir.

Türkler de üçe dörde bölünsün, birbirini yesin... Bu ülke hacı, şıh, şeyh ülkesi olamaz. islamcılık adı altında arapçılıkla, sosyalizm adı altında kürtçülükle türk'ü uyutmaya çalışıyorlar!! Uyan türk uyan!!

Atatürk ve ismet inönü böyle tarikatların dibini sıyırmıştı fakat yeniden baş gösterdiler.. Atatürk'ün zamanında astığı vatan haini dinciler, bu tarikatçıların zihniyetindeydi aynen.. Yeni bir 15 temmuz yaşanması an meselesi.. Gavs da artık devletin her türlü kurumuna sızmış bulunmakta.. Sonumuz kötü kesinlikle kötü..