bugün

türkler moğolistandan gelen göçebelerdir

Yahu bu kürtte çok büyük bir kuyruk acısı var.. Daha moğol ve türk ayrımı bile yapamıyor. Kürtlerin arasında böyle düşünen çok var he. Bize mongol çingeneleri diyorlar. Kendilerini aryan ırkından sanıyorlar. Akılları sıra avrupalılara yaklaşacaklar. Aryan falan değilsiniz oğlum, siz sadece her zamanki gibi kendinizi kandırmakla meşgulsünüz. Benim milletime laf edenin adamın, milletinin yedi sülalesinden çıkarım. Yettiniz ulan artık. Biz sizle yaşamaya bayılıyor muyuz sanki? Tamamiyle mecburiyetten her şey. Siz ne safkan bir topluluksunuz, ne de başarılı bir topluluk. Eğer sizi 500 yıl önce, zagroslardan buraya getirmeseydik, şu an ülke çok daha gelişmiş olurdu.. En azından, pkk diye bir örgüt olmazdı.. O kadar kan ve para dökmezdik. Milletçe safî
zararsınız. Bastığınız yerde ot bitmiyor. Boş beleş bir topluluksunuz. Olmasaydınız, çok daha iyi olurdu hem türkiye için, hem ortadoğu için. Bize kara kuru diyen adamın tipi aynen şöyledir, aşırı esmer bir ten, büyük bir burun, anormal kıl yapısı, zayıf ve şekilsiz bir vücut. Ben beyaz tenliyim ve uzun boyluyum bu arada. Bu başlığı da sana yedirirler yakında merak etme.

Ayrıca, biri de türkçenin toplama bir dil olduğunu iddia etmiş. Türkçede arapça ve farsça kelimeler olması, türkçenin toplama bir dil olduğu anlamına gelmiyor. Tdk'ye göre, türkçenin %83'ü öztürkçe kelimelerden oluşmakta. Yabancı kelimelerin çoğunun alternatifi de bulunuyor. Önüne geleni yazar yapmasınlar artık şuraya ya..