bugün

murat karayılan ın chp ye daha yakınız demesi

iktidarın ve yandaşlarının artık terör örgütü mensuplarının ifadelerini "işlerine geldiği zamanlar" normal insan sözleriymiş gibi ciddiye almalarını bırakmalarının gerektiğini gösteren sözlerdir. bak aşağıda birkaç örnek vereceğim mesela. öffleyip pöfflemeden bir oku ;

yıllarca feto denilen terör elebaşına itimat ettiler. sözlerine itibar ettiler. kendisine hoca efendimiz dediler. dön ne olur diye yalvardılar. devletin kozmik odasına kırmızı halı ile soktular. özel yetkili mahkemeler verdiler emirlerine. kpss ve öss şerefsizliklerinde "biz tatmin olduk bir şey yok" dediler. sizlerde alkışladınız. sonuç ne oldu ? 15 temmuz darbe girişimi..

yıllarca ypg-pyd denilen pkk uzantısının ele başlarını aldılar getirdiler ankarada ağırladılar. kırmızı halılar ile karşıladılar. sözlerine itibar ettiler "dostum" diye hitap ettiler. o ele başları da hükümet güzellemeleri yaptı. sizde alkışladınız. sonuç ne oldu ? şerefsiz gene şerefsizliğini yaptı..

yıllarca ışid denilen vahşiler topluluğuna sempati ile baktılar. "birkaç öfkeli genç sadece" dediler bunuda alkışladınız. yaralılarını antep - urfa illerimizde tedavi ettirdiler mutlu oldunuz. sözlerine itibar ettiniz "adamlar sünni karşimmmmm" dediniz. onlarda türkiyeyi övdü ilk başlarda düşman olarak görmüyoruz diyorlardı. sonuç ne oldu ? bütün dünya türkiyeyi ışid destekçisi olarak görüyor. istediğin kadar kaba etini yırt en çok biz öldürdük diye. bu saatten sonra kim sana inanır..

2 sene kadar "çözüm süreci" denilen saçmalıkta apo denilen yaratığa itibar edildi. sayın öcalan dendi barış elçisi dendi. hükümet emrindeki medya denilen zevat "aslında namaz kılar iyi adamdır annesi de türk zaten" diye aklamaya çalıştı. sizde alkışladınız destek çıktınız. bu soysuz da hükümet güzellemeleri yaptı bir sürü sonuç ? sonuç malum..

osman öcalan mevzusuna da girmeyeyim artık hepinizin malumu. yani demem o ki ; terörist teröristtir. bugün sağa güzelleme yapar sola saldırır. yarın sola güzelleme yapar sana saldırır. o yüzden işinize geldiği sözlerini alıp "baah adam ne diyür demek ki muhalefet ile peğakaka iş birliği yapiyür" demeyin. yarın kalkar size yakın olduğunu söyler sizde yok öyle bir şey dersiniz millet size bugünü hatırlatır ve ailenize kadar söver..