bugün

atatürk e küfür eden çocuk

Özür videosu yayınlamış piçtir.

"pöh'ü çok seviyorum"

"biz de seni seviyoruz canım"

Hesabı..

Yobazlar bir türlü anlamak istemiyor: böyle piçleri ele geçirip, beyin yıkamanız, bilmem kaç yıl tek başına iktidar olmanız filan hiç bir şeyi değiştirmez. Bu ülkenin temelleri bir kişinin kişisel kaprislerine veya gökten indiği sanılan kitaplardan alınan ilhamlara göre değil, binlerce yıllık tarihten ve dünya gerçeklerinin son derece dikkatli değerlendirilmesinden çıkarılan derslere göre atıldı. Dolayısıyla ne kadar çabalasanız da naçar.. Başarısızlığa mahkumsunuz..

Bir de şu ilginç: piç aldığı kötü notları ebleh olmasına değil, Atatürk'ü sevmemesine bağlıyor! Atatürk de aptülhamit'i sevmezdi ama eğitim hayatı boyunca gösterdiği başarılar ortada.. Diğer taraftan piçin sevdiği şahsın eğitim hayatı da malum..

Akp'nin bu ülkeye yaptığı en büyük kötülüklerden biri haybeciliği, cahilliği, başarısızlığı, eblehliği bir marifet gibi lanse etmesi oldu. Sıçtılar mı asla sorumluluk kabul etmiyor, başkalarını suçluyor bu cahil köylü sürüsü!

Eskiden başarısızlık utanılacak bir şeydi. itibar edilecek kişilerden, yobaz bile olsalar, başarılı bir eğitim hayatı geçirmeleri beklenirdi. Misal erbakan'ın itü Makina'dan mezuniyet puanı 98'di..