bugün

oturduğunuz koltuklarda pkknin oyu vardır

iyi Parti'nin içinde fetö'cüler var diye balyoz davası mağduru şerefli subaylarımız iyi parti'den ayrılmamış mıydı zaten ya?

Biz daha neyine şaşırıyoruz bunların gençler?

Nelerine şaşırıyoruz?

Ümit Özdağ gibi vatan millet sevdalısı bozkurtlar bile iyi Parti'nin bu fetö'cüleri barındıran hallerini gördü de, parti içinde çok uğraş verdi sözde milliyetçi Meral ablanızı onları atması için ikna etmeye ama başaramadı.

E sonra ne yapsın adamcağız, çıktı bas bas bağırdı sonunda.

işte bu yapılanlar hep vatan sevdasından kaynaklı çaresizlikten.

Muharrem ince de öyle misal.

Adam has Kemalist, Gerçek bir Atatürkçü olduğu için pekaka'lıların dehaşkahpece'lilerin cehape'de Atatürkçüleri Kılıçdaroğlu attığı için boşalan koltuklarda yer almasını bir türlü kabullenemedi.

Yıllarca parti içinde anlatmaya çalıştı derdini ama olmadı.

Sırf Ehl-i Sünnet bir aileden geliyor, vatan millet sevdası var diye cehape yönetimi Muharrem ince gibi eşsiz bir adamı el üstünde tutmak yerine itip kaktı.

Sonrasında olanları da siz biliyorsunuz zaten.

Hep diyoruz ya gençler, tarih tekerrürden ibarettir.

Türk Siyasi tarihi pekaka'lıların partileri hariç göz göre göre teröristlerle bu kadar iş birliği içinde olan insanları hiç görmemişti.

Ama ne zaman ki Atatürk düşmanı, yalancıktan Atatürkçü Dersimli Kemal'cık cehape'nin başına geldi, o günden beri öyle bir mezhepçilik yaptı ki, akepe gitsin diye olmayacak terör sempatizanlarıyla aynı kaptan yedi, aynı tastan içti.

Ayıp be!