bugün

zall a söylenecek tek şey

şunu iyi bilin ki; ilgi orospusu yazarlardan, sesli entrylerden, başlık açıp kaçanlardan hiç hoşlanmam! bu, bir… kibirden, kendini beğenmişlikten, “bütün bu sözlüğü ben yarattım” havalarından, süslü kişiliklerden nefret ederim! bu, iki… yalaka yazarlardan, yalakalıktan, yalakaca girilen nick altlarından ve nickli başlıklardan da nefret ederim! bu, üç…

dördüncüsü… gerçek trolleri, yaran ve geren başlıkları çok severim. ve dostoyevski’nin dediği gibi; gammazların, her şeyin üstünde, zavallı moderatörlerin bile üstünde tutulmasını isterim. trollüğün eğlenceli, komik ve özgün olanı için canımı veririm! evet buna bayılırım sayın adminim! trollük, zeka ve incelik isteyen bir iştir; öyle kabalığa, sikimsonik başlıklara, sapıklığa gelmez!

daha ne söyleyecektim… neyse, niye uzatıyorum ki? yine de şerefinize sayın adminim! güle güle gidin istanbul’a. o kahpe reklam sektörünü bizim için fethedin! oradan da sürün atınızı batıya, viyana’ya. yapı kredi'ydi, nike’tı ne bulursanız getirin uludağ'a! şerefinize sayın adminim! şerefinize!