bugün

kadınlarımız neden öldürülüyor sorunsalı

Bizi öldüren erkeğin bizi öldüreceğini düşünmüyoruz başında. Bize çiçekler çikolatalarla gelen, hasta olunca gece boyu bekleyen, çorba yapıp kara kışta kapımıza getiren adamın bir anda gözünün döneceğini düşünmüyoruz hiç.

Bir anda gözünün dönmesine sebep şeylerin ondan yüksek maaş almamız, aldatılınca ağlamamız yahut sofrasını hazırlamamış olmamız olacağını düşünmüyoruz.

Ben gece gündüz yollarda olan biriyim. Eve kaçta geldiğim, geleceğim belli olmaz. Çalışırken böyle. Sosyal hayatımda da böyle. Yani beni öldürmek için çok sebebi var erkeklerin. Daha önce iftira da attılar. Evden de attılar. Evde mini etekle geziyorum diye. Eve erkekler geliyor diye. Karşı komşumuz olacak adam yaptı bunları. Okul dönüşü kararmış yolda önümü de kesti. Sevgilim falan da değil. Böyle işte. Yine de, o kişinin de beni öldürebileceğini düşünmemiştim.

Şimdi sokağa çıkınca içimde hep bir panik hali. Taksiye binince, bir yerde iki kadeh bir şey içince, azıcık dekolte bir şey giyince kalbimin artan ritimsizliğiyle baş edemiyorum.

Ek olarak:

hahahahassiktir ya öööööffff gelip gelip fikir sıçanlar var. Bak küçük sıçan, sana, o her daim sikişmekten kuruyup kalmış aklına bir tavsiye (ahahahhahassktir hayvanlarla konuşuyorum, neyse) Durduk yere, sana sataşmayan, sana bulaşmayan, hatta bahsederken seni muhatap bir özne olarak bile almayan bir sohbete taraf olmaya çalışma. Şimdi siktir ekmeğini kemir.